پایگاه خبری فوتبالی- تیم اینتر در ادامه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا موفق شد در دیداری دشوار، با نتیجه ۲-۱ از سد تیم غیرت آلماتی از قزاقستان عبور کند و جایگاه خود را در جمع سه تیم صدر جدول گروه تثبیت کند.
به گزارش فوتبالی، این بازی در ورزشگاه سنسیرو برگزار شد و شاگردان کریستین چیوو با وجود برتری در مالکیت توپ، برای کسب سه امتیاز تا دقایق پایانی تحت فشار بودند.بازی با برتری محسوس اینتر آغاز شد. نراتزوریها از همان ابتدا توپ و میدان را در اختیار داشتند و با پاسهای سریع و پرس شدید، به دنبال باز کردن دروازه حریف بودند. در دقیقه ۴۵، کاپیتان تیم، لائوتارو مارتینز با ضربهای دقیق از داخل محوطه جریمه، گل نخست را برای تیمش به ثمر رساند تا نیمه اول با نتیجه ۱-۰ به سود ایتالیاییها تمام شود.
نیمه دوم اما با شگفتی آغاز شد. تیم غیرت با استفاده از اشتباه مدافعان اینتر، در دقیقه ۵۵ توسط اوفری آراد به گل تساوی دست یافت و بازی را به تعادل کشاند. این گل باعث شد میزبان لحظاتی از تمرکز خارج شود، اما تجربه بازیکنان کلیدی اینتر مانع از فروپاشی تیم شد.
در دقیقه ۶۷، پس از چند حمله پیدرپی، این بار کارلوس آگوستو با شوتی دیدنی از پشت محوطه جریمه دروازه حریف را باز کرد تا بار دیگر سنسیرو منفجر شود. این گل با پاس دقیق فرانچسکو اسپوزیتو ساخته شد.
در ادامه، اینتر با کنترل بازی و تعویضهای هوشمندانه چیوو، اجازه بازگشت دوباره به غیرت را نداد. در پایان، تیم ایتالیایی با ۲۱ شوت و مالکیت حدود ۶۵ درصدی توپ، برتری خود را در زمین و نتیجه نشان داد.
با این پیروزی، نراتزوری سه امتیاز ارزشمند دیگر به حساب خود واریز کرد، اما گل دریافتی بار دیگر ضعف مقطعی در خط دفاع را آشکار ساخت. چیوو حالا باید تیمش را برای دیدارهای بعدی آماده کند تا روند مثبت خود را در اروپا ادامه دهد.










