پایگاه خبری فوتبالی- مدافع چپپا و خوش استیل پرسپولیس بعد از غیبت در بازی با تراکتور به احتمال زیاد امروز در ترکیب اصلی خواهد بود.
به گزارش فوتبالی- حسین ابرقویی که یکی از معدود بازیکنان خوب و کماشتباه دوران سرمربیگری وحید هاشمیان در پرسپولیس بود تا قبل از بازی با خیبر خرم آباد عملکرد بسیار قابل قبولی در پرسپولیس داشت.
اما ابرقویی در بازی با تیم سابق خودش اصلا شبیه بازیهای قبلی نبود. او در خرم آباد بسیار پراشتباه بازی کرد و مشخص بود تمرکز کافی را ندارد. حتی در یک صحنه به نظر میرسید مستحق دریافت کارت قرمز هم بود اما داور به او کارت قرمز نداد.
در بازی با ذوب آهن وقتی پرسپولیس با 3 مدافع بازی را شروع کرد ابرقویی یکی از 3 مدافع مرکزی تیمش بود. اما بعد از این بازی وحید هاشمیان از سرمربیگری پرسپولیس کنار گذاشته شد و کریم باقری به طور موقت هدایت پرسپولیس را بر عهده گرفت.
باقری در بازی با تراکتور تصمیم غیر منتظرهای گرفت و ابرقویی را روی نیمکت گذاشت. در آن مسابقه محمد حسین کنعانی زادگان و مرتضی پورعلیگنجی مدافعان وسط پرسپولیس بودند. اما پورعلیگنجی در دقیقه 77 اخراج شد و باقری ابرقویی را به زمین فرستاد تا جای خالی در قلب دفاع تیمش را پر کند.
پورعلیگنجی به دلیل اخراج در بازی با تراکتور بازی امروز پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان را از دست داده است و به این ترتیب ابرقویی بعد از یک بازی غیبت در ترکیب اصلی دوباره یکی از 11 مرد اصلی پرسپولیس خواهد بود. با این تفاوت که این بازی اولین حضور اوسمار ویرا روی نیمکت است.
ابرقویی بسیار خوششانس است که در اولین حضور اوسمار روی نیمکت پرسپولیس دوباره در ترکیب اصلی این تیم قرار خواهد گرفت. او این شانس را دارد تا در همین اولی حضور اوسمار روی نیمکت پرسپولیس میخش را در ترکیب این تیم محکم بکوبد و نظر سرمربی برزیلی را خیلی زود جلب کند.

پرسپولیس 








