پایگاه خبری فوتبالی - روبن آموریم، سرمربی منچستریونایتد، پس از تساوی ۲-۲ تیمش مقابل تاتنهام در هفته یازدهم لیگ برتر انگلیس، در گفتوگوی پس از بازی از عملکرد شاگردانش ابراز رضایت نسبی کرد اما در عین حال از فرصت ازدسترفته برای کسب پیروزی سخن گفت.
به گزارش فوتبالی، منچستریونایتد که تا دقایق پایانی از حریف خود عقب بود، در نهایت با به ثمر رساندن گل تساوی، توانست یک امتیاز این دیدار حساس را به دست آورد؛ آموریم در پایان بازی گفت: “ما فکر میکردیم سه امتیاز در دستان ماست، اما سپس اتفاقات زیادی رخ داد. هری مگوایر و کاسمیرو مجبور شدند زمین را ترک کنند، ما دو گل دریافت کردیم… سپس دوباره گل زدیم و در نهایت یک امتیاز گرفتیم. ما به عنوان یک تیم هنوز باید چیزهای زیادی یاد بگیریم، چون این بازی را باید با پیروزی به پایان میرساندیم.”
سرمربی پرتغالی شیاطین سرخ دربارهی نحوه عملکرد تیمش در نیمه دوم افزود: “ما نتوانستیم همان شدت پرس را حفظ کنیم، و اگر شجاعت بیشتری نشان میدادیم، میتوانستیم بازی را ببندیم. اما فوتبال همین است، گاهی کنترل از دست میرود و باید از اشتباهات درس گرفت.”
آموریم در ادامه به عملکرد دروازهبان تیمش اشاره کرد و گفت: “لامنس خیلی خوب عمل کرد. او میداند که در بازی هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد و هر لحظه مثل شروع یک مینیاپیزود جدید است که باید برای آن آماده بود.”
او همچنین درباره وضعیت جسمانی مهاجم تیمش گفت: “مصدومیت ششکو نگرانکننده است و باید منتظر نتایج آزمایشهای پزشکی او باشیم.”
در پایان، آموریم ضمن ابراز ناامیدی از نتیجه، از واکنش تیمش پس از دریافت گل دوم تمجید کرد: “کمی ناامیدی وجود دارد، اما به واکنش تیم پس از گل دوم تاتنهام افتخار میکنیم. این روحیه برای ادامه مسیر لیگ ضروری است.”

منچستریونایتد 








