گواردیولا: هنوز از تیم کاملاً راضی نیستم؛ برناردو سیلوا رهبر من است

گواردیولا: هنوز از تیم کاملاً راضی نیستم؛ برناردو سیلوا رهبر من است

پایگاه خبری فوتبالی - پپ گواردیولا، سرمربی اسپانیایی منچسترسیتی، پس از پیروزی قاطع تیمش برابر لیورپول، در کنفرانس خبری پس از بازی به تمجید از شاگردانش پرداخت و در عین حال بر لزوم پیشرفت بیشتر تأکید کرد.

به گزارش فوتبالی، گواردیولا ابتدا از عملکرد تیمش در هفته‌های اخیر ابراز رضایت کرد و گفت: “از بازیکنان و کادر فنی بابت این مسابقه متشکرم. حالا کمی استراحت می‌کنیم و بعد از تعطیلات بازی‌های ملی برمی‌گردیم. البته باید بگویم نیمه دوم بازی مقابل بورنموث را دوست نداشتم، نیمه دوم برابر لیورپول هم همین‌طور. از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پایانی دیدار مقابل دورتموند نیز راضی نیستم. اما ما هر سه مسابقه را بردیم و این مقابل تیم‌هایی در چنین سطحی بسیار دشوار است. با این حال، هنوز جای زیادی برای پیشرفت داریم.”

او سپس به رقابت با آرسنال اشاره کرد و افزود: “آرسنال اخیراً دو امتیاز از دست داد و دو گل دریافت کرد که با توجه به روند فوق‌العاده‌شان برای من غیرمنتظره بود. امروز به بازیکنانم گفتم که می‌خواهم برنده شویم، چون می‌توانیم قهرمان فعلی را شکست دهیم، نه فقط به‌خاطر نتیجه آرسنال. و خوشبختانه این کار را انجام دادیم.”

گواردیولا در ادامه از نقش برناردو سیلوا در ساختار تیمش تمجید کرد: “هرگز فراموش نمی‌کنم برناردو سیلوا در گذشته چه کارهایی برای تیم انجام داد. وقتی می‌باختیم و در شرایط سخت بودیم، او هیچ‌گاه از دویدن و تلاش دست نکشید. حتی وقتی خسته به نظر می‌رسید، برای تیم جنگید. به همین دلیل است که او رهبر من است؛ الگویی برای همه بازیکنان.”

سرمربی سیتیزن‌ها همچنین درباره بازیکنان جوان حریف و شاگردان خود صحبت کرد و گفت: “قبل از مسابقه، پپ لیندرز هزار حرف خوب درباره‌ی کانر بردلی به من زد و گفت چقدر بازیکن فوق‌العاده‌ای است. در دیدار مقابل رئال مادرید، او وینیسیوس جونیور را مهار کرد؛ کاری که بسیار دشوار است.”

او سپس از عمر مرموش نیز تمجید کرد و گفت: “ما در این فصل به عمر مرموش خیلی نیاز خواهیم داشت. او در زمان درست می‌تواند تفاوت را رقم بزند.”

گواردیولا در ادامه تأکید کرد که تیمش اکنون غیرقابل پیش‌بینی شده است: “فکر می‌کنم ما در حال حاضر تیمی غیرقابل پیش‌بینی هستیم. تنوع گزینه‌های تهاجمی‌مان باعث شده حریفان نتوانند پیش‌بینی درستی از ما داشته باشند و این برای ما یک مزیت بزرگ است.”

در پایان، گواردیولا از عملکرد نیکو اوریلی در مهار محمد صلاح تمجید ویژه‌ای کرد: “محمد صلاح همیشه با سرعتش کابوس‌ساز است. به نیکو گفتم باید جنگنده و تهاجمی بازی کند و بداند همیشه در نبرد با او حمایت خواهد شد. این یک نبرد تیمی فوق‌العاده بود و نیکو واقعاً پیشرفت کرده است. هیچ آزمون بهتری از مهار صلاح وجود ندارد.”

این اظهارات گواردیولا بار دیگر نشان داد که او همچنان جزئی‌نگر و جاه‌طلب است و حتی پس از پیروزی قاطع، از خواستنِ پیشرفت برای تیمش دست برنمی‌دارد.