برنامه قهرمان اروپا در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی فاش شد

برنامه قهرمان اروپا در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی فاش شد

پایگاه خبری فوتبالی - پس از پیروزی سخت و نفس‌گیر ۳-۲ پاری‌سن‌ژرمن مقابل لیون، لوئیز انریکه سرمربی این تیم از احتمال فعالیت در نقل‌وانتقالات زمستانی سخن گفت، اما تأکید کرد که بازیکنان بسیار کمی وجود دارند که بتوانند قهرمان اروپا را واقعاً تقویت کنند.

به گزارش فوتبالی،  او ضمن تمجید از روحیه تیم و رشد چشمگیر وارن زائر امری، بر نیاز به بهبود در سازمان دفاعی تأکید کرد؛ حتی در شرایطی که مدل جدید دستمزدها و استراتژی پایدار نقل‌وانتقالات باشگاه، شیوه عملکرد پاری‌سن‌ژرمن را دگرگون کرده است.

پاری‌سن‌ژرمن با این پیروزی در دیداری پرگل و پرحاشیه، بار دیگر به صدر جدول لیگ یک فرانسه بازگشت. گل برتری در وقت‌های تلف‌شده توسط ژائو نوس به ثمر رسید، ضربه سری که پس از اخراج نیکولاس تاگلیافیکو، مدافع لیون به‌دلیل خطای خشن روی ویتینیا، نتیجه را به سود پاریسی‌ها رقم زد و اعتراض شدید بازیکنان و کادر فنی لیون را به دنبال داشت.

انریکه پس از بازی گفت: "انعطاف پذیری همان چیزی بود که می‌خواستم ببینم. تا لحظه آخر جنگیدیم، اما باید بهتر دفاع کنیم. هر دو گل از ضعف در چینش دفاعی بود. وقتی روی توپ فشار وجود ندارد، نمی‌توان خط دفاع را جلو کشید." او در عین انتقاد از عملکرد دفاعی تیم، از ذهنیت برنده بازیکنانش در دقایق پایانی تمجید کرد.

در پاسخ به پرسشی درباره برنامه تیم در نقل‌وانتقالات ژانویه، انریکه با لحنی محتاطانه گفت: "پاری‌سن‌ژرمن همیشه آماده تقویت تیم است، اما پیدا کردن بازیکنی که بتواند چنین تیمی را بهتر کند بسیار دشوار است. بازیکنان کمی در جهان هستند که بتوانند واقعاً به این تیم اضافه شوند."

او افزود: "ما به بازیکنان فعلی خود کاملاً اطمینان داریم. تنها به این دلیل که دیگران فکر می‌کنند باید خرید کنیم، تصمیمی نمی‌گیریم. هدف ما داشتن تیمی متعادل و فکرشده است. بسیاری از بازیکنان جوان ما هنوز می‌توانند پیشرفت کنند و نقش پررنگ‌تری در آینده داشته باشند."