تغییر سیستم هجومی لیورپول به استفاده از دو مهاجم نوک

تغییر سیستم هجومی لیورپول به استفاده از دو مهاجم نوک

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه لیورپول پس از تعطیلات ملی، در آستانه تغییر تاکتیکی جذابی قرار دارد: آن‌ها قصد دارند سیستم دو مهاجم نوک را با ترکیب هیوگو اکیتیکِه و الکساندر ایساک آزمایش کنند.

به گزارش فوتبالی، این تصمیم بیانگر عزم راسخ مدیریت برای به کارگیری گزینه‌های هجومی جدید و واکنش سریع به تحولات فصل است. در همین راستا، مسئولان باشگاه اعلام کرده‌اند که یکی از اولویت‌های اصلی پنجره ژانویه، جذب یک وینگر درجه یک خواهد بود تا عمق ترکیب را افزایش دهند و بار هجومی را کاهش دهند. با ورود دو مهاجم نوک، ویژگی‌های وینگر عالی با سرعت، توان فریب‌کاری، ارسال‌های دقیق و قابلیت حمل توپ  بیش از پیش مهم شده است.

طبق گزارش‌ها، اکیتیکه و ایساک هردو سبک بازی نوک کلاسیک را دارند اما ترکیب آن‌ها کنار هم نیازمند تطبیق تاکتیکی است؛ سیستم‌هایی چون ۴-۴-۲ یا ۳-۵-۲ در دستور کار قرار دارند که به هر دو مهاجم فضا برای حرکت بدهد. از سوی دیگر، جذب وینگر جدید باعث خواهد شد که جناحین تیم نیز قدرت بگیرند و خط حمله بتواند بیش‌ترین بهره را از ترکیب نوک‌ها ببرد. این خرید می‌تواند هم رقابت داخلی را بالا ببرد و هم بودجه هجومی را مدیریت کند.

با این همه، اجرای موفق این طرح به زمان نیاز دارد: هماهنگی میان اکیتیکه و ایساک، شناخت تاکتیکی آن‌ها با سیستم جدید، و ورود سریع وینگرِ هدف، همگی عوامل کلیدی هستند. اگر همه‌چیز به‌خوبی پیش برود، لیورپول می‌تواند فصل آینده را با ساختار هجومی متفاوتی آغاز کند که پیامش واضح است: تهاجم جدی برای قهرمانی.