واکنش دیوید بکام به اظهارات رونالدو درباره مسی

واکنش دیوید بکام به اظهارات رونالدو درباره مسی

پایگاه خبری فوتبالی - در روزهای اخیر، اظهارنظر کریستیانو رونالدو درباره مسی و قهرمانی تیم ملی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ واکنش‌های گسترده‌ای در میان اهالی فوتبال به‌همراه داشت.

به گزارش فوتبالی، ستاره پرتغالی در صحبت‌هایش مدعی شده بود که آرژانتین قبل از مسی هم برنده جام جهانی شده بود. جمله‌ای که بلافاصله بازتاب زیادی در رسانه‌ها پیدا کرد. در پی این سخنان، دیوید بکهام، مالک باشگاه اینتر میامی و از چهره‌های تأثیرگذار فوتبال جهان در گفت‌وگویی غیرمستقیم اما کنایه‌آمیز به این موضوع واکنش نشان داد. دیوید بکام گفت: "بله، رئال مادرید، منچستریونایتد و النصر هم پیش از حضور کریستیانو قهرمانی‌های زیادی به دست آورده بودند، اما اینتر میامی پیش از پیوستن لیونل مسی هرگز موفق به کسب جامی نشده بود و با مسی موفق به قهرمانی شد."

بکام با این جملات، به‌طور غیرمستقیم از جایگاه و تأثیر فوق‌العاده‌ی لیونل مسی در فوتبال دفاع کرد و یادآور شد که حضور او در هر تیمی، فراتر از آمار و ارقام، سبب تحولی تاریخی می‌شود. مسی سال ۲۰۲۳ به اینتر میامی پیوست و تیم اینتر میامی را به نخستین جام تاریخ خود در مسابقات Leagues Cup رساند؛ افتخاری که بسیاری آن را به‌تنهایی حاصل درخشش مسی در زمین می‌دانند.