بی‌اعتمادی مدیران رئال مادرید به آلونسو

بی‌اعتمادی مدیران رئال مادرید به آلونسو

پایگاه خبری فوتبالی - به نظر می رسد که ژابی آلونسو، سرمربی رئال مادرید، حمایت مدیران باشگاه و رختکن را از دست داده است.

به گزارش فوتبالی، برنامه شب گذشته ال‌چیرینگیتو نشان داد که مدیران رئال نسبت به عملکرد آلونسو در این فصل و رابطه او با رختکن نگران هستند.

رئال مادرید در این تعطیلات ملی صدرنشین لالیگا است، اما نگرانی‌ها درباره کیفیت بازی تیم و حاشیه‌های مربوط به وینیسیوس جونیور ادامه دارد.

آنتونیو رومرو، خبرنگار اسپانیایی، گفت: "باشگاه کم‌کم اعتمادش را به آلونسو از دست می‌دهد. او مربی‌ای بود که با ایده‌های مشخصی شروع کرد، اما این ایده‌ها به‌تدریج رنگ باخته‌اند. کسی باید به ژابی آلونسو بگوید فرصت رئال مادرید فقط یک بار در زندگی پیش می‌آید و اگر قرار است شکست بخورد، بگذارد با ایده‌های خودش باشد."

در همین حال، مانو کارنو در برنامه ال‌لارگرو صبح امروز گفت: "به نظر می‌رسد جو منفی غالب شده است. احساس می‌شود بازیکنان از بازی کردن لذت نمی‌برند. شما یک رئال مادرید خوب نمی‌بینید. تماشای رئال مادرید کمی خسته‌کننده است. بازیکنان بیشتر از حریف نمی‌دوند. این تقصیر آلونسو نیست. رابطه او با رختکن به نظر بهترین نیست، نمی‌گویم بد است. به نظر می‌رسد آلونسو تحت تأثیر شرایط وینیسیوس قرار گرفته است. اگر باشگاه مجبور به انتخاب شود – که نیست – وینیسیوس را ترجیح می‌دهند؛ فکر می‌کنم آنها بازیکن برزیلی را بیشتر می‌خواهند. بدون اینکه چیزی از اقتدار آلونسو کم شود، به نظر می‌رسد تصمیم‌شان را گرفته‌اند."