پالمر: هنوز به آمادگی کامل نرسیده‌ام

پالمر: هنوز به آمادگی کامل نرسیده‌ام

پایگاه خبری فوتبالی - کول پالمر پس از گلزنی دوباره برای چلسی در استمفورد بریج، اعتراف کرد که "هنوز از نظر آمادگی جسمانی صد درصد نیست". 

به گزارش فوتبالی، در فصلی که برای این بازیساز آبی‌ها پر از مصدومیت بوده است، او به تیم انزو مارسکا کمک کرد تا یک پیروزی ۲-۰ ارزشمند مقابل اورتون کسب کند. مدیریت زمان بازی او از این به بعد ادامه خواهد داشت.

هنگامی که این بازیکن ۲۳ ساله در حال نزدیک شدن به بازگشت به آمادگی بود، یک حادثه ناگوار در خانه باعث شد که انگشت پایش دچار شکستگی شود. او سرانجام در ۳ دسامبر برای بازی شکست مقابل لیدز دوباره به ترکیب بازگشت. از آن زمان تاکنون دو حضور دیگر داشته است و اولین گل خود در جریان بازی در استمفورد بریج پس از ۳۳۳ روز را در پیروزی مقابل اورتون به ثبت رساند که به یک روند چهار بازی بدون برد برای آبی‌ها پایان داد.

پالمر در مورد بازگشت آرام خود به رقابت‌های لیگ برتر، در حالی که هنوز فاقد آمادگی کامل مسابقه است، گفت: "نمی‌خواستم خیلی زود عجله کنم و دوباره مصدوم شوم، و هنوز در حال مدیریت آن هستم، بنابراین این فقط در مورد بهتر شدن روز به روز است. از اینکه دوباره در زمین بودم لذت بردم، و هنوز از نظر آمادگی جسمانی صد درصد نیستم، اما در حال رسیدن به آن هستم و امیدوارم به زودی به آنجا برسم. نمی‌خواهم خیلی زود کار زیادی انجام دهم، اما در حال رسیدن به آن هستم".

پالمر در مورد دوره اجباری دوری از میادین، که در مجموع ۱۶ بازی را از دست داد، گفت: "من مدتی از میادین دور بودم، احتمالا طولانی‌ترین مدتی که تا به حال دور بوده‌ام، بنابراین برای بازگشت به زمین با تیم بی‌تاب بودم. شروع در ترکیب اصلی و گلزنی حس خوبی بود. ما بدیهی است که چند بازی دشوار داشتیم، و این سخت‌تر از آن چیزی است که مردم فکر می‌کنند، یک بازی هر سه روز. سفر زیاد و دشوار است، بنابراین کسب پیروزی عالی است".

پالمر در مورد بازیابی آمادگی کامل به" BBC Sport"  افزود: "نمی‌گویم که هنوز در بهترین حالت خود هستم. من هنوز با یک مصدومیت دست و پنجه نرم می‌کنم. امیدوارم بهتر و بهتر شود، اما هنوز کمی راه باقی مانده است. در حال بهتر شدن است. کارهایی که با فیزیوتراپ‌های باشگاه انجام می‌دهم. این فقط یک موضوع روز به روز است. امیدوارم بهتر شود".

چلسی امیدوار است که ستاره شماره ۱۰ آن‌ها در آینده نزدیک از میز درمان دور بماند. آن‌ها مسابقات لیگ برتر، لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی را در برنامه دارند.

باید دید که آیا مارسکا از پالمر خواهد خواست تا بدن خود را در طول سه مسابقه در یک هفته تحت فشار قرار دهد یا خیر.