رکورد صد در صدی برد برای شاگردان یاری؛ آمار درخشان استقلال در فوتسال زنان

رکورد صد در صدی برد برای شاگردان یاری؛ آمار درخشان استقلال در فوتسال زنان

پایگاه خبری فوتبالی- تیم فوتسال زنان استقلال تا پایان هفته ششم لیگ برتر فوتسال زنان در تمامی دیدارهایش به پیروزی رسیده‌است.

به گزارش فوتبالی، باشگاه استقلال در این فصل در رشته‌های مختلف اقدام به تیم‌داری کرد که یکی از این رشته‌ها فوتسال زنان بود. باشگاه استقلال از همان ابتدا تلاش کرد در تمام رشته‌ها بهترین‌ها را به تیم خود اضافه کند و به همین دلیل برای تیم فوتسال زنانش به سراغ شهناز یاری رفت و چند ملی‌پوش از جمله فرزانه توسلی، مارال ترکمان، مهتاب بنایی و نسترن مقیمی را جذب کرد تا تیم قدرتمندی را روانه لیگ برتر کند.

استقلالی‌ها از همان ابتدا با قدرت وارد شدند و در دیدار نخست با نتیجه ۶ بر یک ایران زمین ملارد را شکست دادند تا از هفته اول صدرنشین شوند. شاگردان یاری در ادامه پالایش نفت اصفهان، مس رفسنجان، سپاهان اصفهان، مس کرمان و پالایش نفت آبادان قهرمان سال گذشته لیگ برتر فوتسال زنان را شکست دادند تا با ۱۸ امتیاز و اختلاف ۵ امتیاز نسبت به تیم دوم در صدر جدول قرار بگیرند. از بین دیدارهایی که استقلال تاکنون برگزار کرده دو دیدار مقابل مس کرمان و پالایش نفت آبادان سخت‌تر از سایر دیدارهایشان بوده و در ادامه هم احتمالا دیدار مقابل فولاد هرمزگان و گلبرگ تاکستان می‌تواند برایشان سخت‌تر از دیگر بازی‌ها باشد و باید دید این تیم می‌تواند رکورد صد در صدی بردش را حفظ کند یا نه. استقلال فردا باید به مصاف فولاد هرمزگان برود اما تا این لحظه به دلیل بدی آب و هوا که باعث لغو پرواز این تیم به هرمزگان شده برگزاری مسابقه فردا در هاله‌ای از ابهام قرار گرفته‌است.

استقلال در فوتبال زنان هم در لیگ دسته اول شش بازی برگزار کرده که در هر شش بازی به برتری رسیده و حالا فوتسالیست‌های این باشگاه هم مانند تیم فوتبال عمل کرده‌اند. استقلال در رشته‌های توپی در بخش زنان چند رشته دیگر را هم دارد که مهم‌ترین‌هایش بسکتبال و هندبال است که آنها باخت‌هایی را داشته‌اند تا رکورد برد فعلا دست فوتبال و فوتسال زنان استقلال باشد.


تصویر خبر