وقتی عدد هم به داد پرسپولیس نرسید

وقتی عدد هم به داد پرسپولیس نرسید

پایگاه خبری فوتبالی- پرسپولیس با یک یار بیشتر هم نتوانست بازی را ببندد؛ موضوعی که اوسمار بعد از حذف تلخ مقابل تراکتور به آن اشاره کرد.



به گزارش فوتبالی، پرسپولیس با شکست مقابل تراکتور، از رقابت‌های جام حذفی کنار رفت.

اوسمار ویرا، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس، پس از شکست تیمش مقابل تراکتور در مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی، ابراز ناراحتی کرد و گفت: «به خاطر حذف از جام حذفی ناراحت هستیم، با یک بازیکن بیشتر که داشتیم می‌توانستیم خیلی راحت‌تر بازی را تمام کنیم.»





برتری عددی و فرصت از دست رفته

ویرا در ادامه افزود: «دیدید که در نیمه دوم وقت‌های اضافه بهتر عمل کردیم. وقتی دو تیم بزرگ با هم بازی می‌کنند و یک تیم در دقایقی بازیکن بیشتر دارد، باید بهتر عمل کند، ولی متأسفانه ما از این فرصت استفاده نکردیم.» سرمربی پرسپولیس تاکید کرد که تیمش توانست بازی را متعادل کند و در ضربات پنالتی نیز دو پنالتی جلو افتاد، اما در نهایت نتوانست از موقعیت خود بهره ببرد و پیروز شود.




دوری از حاشیه‌ها و تمرکز بر فوتبال

در بخشی از کنفرانس مطبوعاتی، خبرنگاری به ویرا یادآوری کرد که در بازی‌های دیگر نیز فحاشی از سوی هواداران پرسپولیس رخ داده است و این تیم به سرعت خواستار رسیدگی کمیته انضباطی شده است. ویرا در پاسخ به این موضوع، با قاطعیت گفت: «اگر درباره فوتبال سؤال دارید من پاسخگو هستم و درباره حاشیه‌ها، داوری و زمین صحبتی ندارم.