کری بزرگ الدحیل برای بیرانوند: شاید سه گل خوردی!

کری بزرگ الدحیل برای بیرانوند: شاید سه گل خوردی!

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی و بازیکن الدحیل قطر در نشست خبری پیش از بازی برابر تراکتور کری بزرگی برای این تیم خواندند.

به گزارش فوتبالی، نشست خبری جمال بلماضی سرمربی الدحیل قطر و کریستوف پیونتک مهاجم این تیم لحظاتی قبل در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز برگزار شد که این نشست نکات جالبی داشت.

بلماضی سرمربی تیم قطری در حالی که پرسشی از بازیکنش مطرح شده بود، پیش از او پاسخ کوتاهی به این سوال داد و برای تراکتور کری خواند.

پرسش این بود که تراکتور با دریافت فقط یک گل، بهترین خط دفاعی لیگ نخبگان آسیا در منطقه شرق و غرب را در اختیار دارد و نظر مهاجم الدحیل در این باره چیست.

بلماضی اما پیش از پیونتک وارد بحث شد و گفت همین که یک گل از تراکتور فردا بیشتر به ثمر برسانند، برایشان کافی است ولی شاید گل‌های دوم و سوم را هم بزنند.

در ادامه پیونتک که ابتدا قرار نبود به نشست خبری بیاید و در لحظه آخر باشگاه الدحیل او را جانشین سلطان البریک کرد، در پاسخ به این پرسش عنوان داشت شاید بتوانند دو یا سه گل و یا حتی بیشتر وارد دروازه تراکتور کنند و نتیجه نهایی را بازی فردا مشخص می‌کند.

صحبت‌هایی که به نظر می‌رسید رگه‌هایی از کری‌خوانی در آن‌ها وجود داشت و باید دید ادعای بلماضی و پیونتک تا چه اندازه درست خواهد بود.