پایگاه خبری فوتبالی- پیام نیازمند با ۹ کلینشیت، بهترین دروازهبان نیمفصل اول لیگ برتر بیستوپنجم شد.
به گزارش فوتبالی، مدیران پرسپولیس در ابتدای فصل نقلوانتقالات بهدنبال یک دروازهبان ششدانگ میگشتند و درنهایت موفق شدند با پیام نیازمند به توافق برسند.
پیام در همان هفتههای ابتدایی کیفیت فنی بالای خود را نشان داده و توجه هواداران پرسپولیس را جلب کرد.
نیازمند آنقدر خوب بود که پرسپولیسیها سینه سپر کردند و مدعی شدند او باید دروازهبان اول تیم ملی ایران باشد؛ آن هم درحالی که بیرانوند اشتباه خاصی مرتکب نشده است.
روزها یکی پس از دیگری گذشتند و نیازمند امروز در هفته پایانی نیمفصل اول لیگ بیستوپنجم برابر مس رفسنجان قرار گرفت. پیام در شرایطی با پرسپولیس به رفسنجان سفر کرد که روز پنجشنبه شاهد تولد فرزندش بود و بسیاری بر این باور بودند که شاید پیام برای این اتفاق از باشگاه پرسپولیس مرخصی بگیرد.
پیام نیازمند در مقابل مس رفسنجان کلینشیت کرد و حالا با ۹ کلینشیت، لقب بهترین دروازهبان نیمفصل اول را یدک میکشد.
نیازمند از لحاظ درصد مهار هم با آمار ۸۴ درصدی پشت سر سیدحسین حسینی قرار دارد که فعلا از این نظر دروازه بان سپاهان بهترین عملکرد را داشته و امیدوار است بتواند در نیمفصل دوم در این آمار هم به صدر جدول برسد.

پرسپولیس 








