فوفانا: نتایج فقط تقصیر یک بازیکن نیست

فوفانا: نتایج فقط تقصیر یک بازیکن نیست

پایگاه خبری فوتبالی - وسلی فوفانا، مدافع تیم فوتبال چلسی، پس از تساوی خانگی آبی‌های لندن مقابل بورنموث، درباره عملکرد تیم و اشتباهات رخ‌داده صحبت کرد.

به گزارش فوتبالی، فوفانا در ابتدا تأکید کرد که بازی سختی را پشت سر گذاشته‌اند و گفت: “بازی دشواری بود. ما تلاش کردیم همه چیز را بدهیم اما وقتی دو گل به این شکل دریافت می‌کنی، در این سطح کارها پیچیده می‌شود. در نیمه دوم موقعیت‌هایی ایجاد کردیم اما گل نزدیم، بنابراین کار سخت بود. با این حال، امشب خوب بازی کردیم و محکم بودیم. باید به همین شکل ادامه دهیم و امیدوار باشیم آینده خوب باشد.”

مدافع چلسی درباره گل‌های دریافت شده توضیح داد: “ما دو گل را به یک شکل دریافت کردیم، این فقط تقصیر یک بازیکن نیست، همه باید بهتر عمل کنیم. باید آنچه اتفاق افتاد را تحلیل کنیم و پیشرفت کنیم. باید یاد بگیریم بازی‌ها را تمام کنیم و وقتی موقعیت داریم گل بزنیم. 

فوفانا درباره اینکه آیا این تساوی یک فرصت از دست رفته برای کسب امتیاز بود، گفت: “البته. وقتی برنده نمی‌شویم، یک فرصت را از دست می‌دهیم. امشب یک امتیاز گرفتیم که سخت است. قطعاً باید در ژانویه پیشرفت کنیم و بازی‌های بیشتری ببریم. این فصل تمام نشده است، پس باید به کار روی خودمان ادامه دهیم، همین. ما به تیمی که می‌خواهیم باشیم نزدیکیم، فقط چند جزئیات کوچک کم داریم. البته ما جوان هستیم، اما باید بالغ‌تر شویم.”

وسلی فوفانا در پایان تأکید کرد که تیمش باید از این تجربه درس بگیرد و اشتباهات خود را اصلاح کند تا در دیدارهای آینده بتواند عملکرد بهتری را ارائه دهد.