گل‌گهر فقط با یک غایب آماده برای رسیدن به صدر جدول

گل‌گهر فقط با یک غایب آماده برای رسیدن به صدر جدول

پایگاه خبری فوتبالی- تیم فوتبال‌ گل‌گهر این فرصت را دارد که فردا تبدیل به صدرنشین لیگ برتر شود.

به گزارش فوتبالی، تیم فوتبال گل گهر سیرجان در هفته بیستم لیگ برتر مهمان فولاد خوزستان است و شاگردان مهدی تارتار، امروز راهی شهر اهواز خواهند شد.

گل گهر که حالا عضو‌ جدید در کورس قهرمانی‌ محسوب می‌شود، فردا در صورت پیروزی مقابل قرمزهای اهواز ۳۶ امتیازی می‌شود و اگر پرسپولیس‌هم در بازی همزمان در خانه ملوان امتیاز از دست بدهد، شاگردان تارتار به تنهایی صدر جدول را در اختیار می‌گیرند.

مهدی تارتار که به بازیکنانش اعلام کرده جایگاه جدولی ربطی به بودجه ندارد و باید از این پس به فکر جایگاه بالای جدولی باشند، قطعا نقشه‌های ویژه‌ای برای این مسابقه و بازی‌های باقی مانده تا پایان فصل دارد.

علاوه براین، پیروزی در بازی بیرون از خانه می‌تواند روحیه تیم سیرجانی را برای بازی بعدی مقابل پرسپولیس که خانگی است، بالاتر ببرد و شانس کسب سه امتیاز مقابل قرمزهای تهران را هم افزایش بدهد.

سرمربی گل‌گهر برای این بازی تمام نفرات خودش را در اختیار دارد و تنها پوریا پورعلی به دلیل محرومیت انضباطی قادر به همراهی تیم نیست. البته اریک باگناما هم دچار مصدومیتی جزیی است که کادرپزشکی تیم تلاش می‌کند او به بازی فردا برسد.

دیدار فولاد-گل‌گهر فردا (یکشنبه ۱۹ بهمن) از ساعت ۱۶ آغاز می‌شود.