فلیک: ریتم تیم ایده‌آل نبود، اما سه امتیاز همان چیزی است که می‌خواستیم

فلیک: ریتم تیم ایده‌آل نبود، اما سه امتیاز همان چیزی است که می‌خواستیم

پایگاه خبری فوتبالی – هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، پس از پیروزی ۳-۰ شاگردانش مقابل مایورکا، در گفت‌وگوی پس از بازی به بررسی عملکرد تیمش، تفاوت دو نیمه، گل مارک برنال و همچنین نقش پررنگ بازیکنان لاماسیا در ترکیب بارسا پرداخت.

به گزارش فوتبالی، فلیک در ابتدا، در واکنش به این موضوع که چرا بارسلونا معمولاً در نیمه دوم گل‌های بیشتری نسبت به نیمه اول به ثمر می‌رساند، تأکید کرد که این الگو در دیدار امشب چندان صدق نمی‌کرد. او گفت: “امروز هر دو نیمه تقریباً شبیه هم بود و تعداد گل‌ها برابر شد. من از نیمه اول اصلاً راضی نبودم و خود بازیکنان هم از سطحی که ارائه دادند خوشحال نبودند. ما دینامیک لازم را نداشتیم، گردش توپ کند بود و آن ریتم همیشگی را نمی‌دیدم. با این حال، در نهایت سه امتیاز را گرفتیم. الان سه امتیاز بیشتر داریم، سه گل زدیم و کلین‌شیت هم کردیم؛ بنابراین می‌توان گفت روز خوبی برای ما بود.”

سرمربی آلمانی بارسا سپس به گل مارک برنال پرداخت و از فضای احساسی ایجادشده پس از این گل صحبت کرد: “اگر دقت کرده باشید، کل نیمکت ایستاده بود؛ همه برایش دست می‌زدند و خوشحالی می‌کردند. این یک لحظه فوق‌العاده برای مارک بود. او اولین گلش را در نیوکمپ به ثمر رساند و این واقعاً یک سناریوی ایده‌آل است. حمله را بسیار خوب تمام کرد و تصمیم درستی گرفت، اما باید بگویم این فقط یک قدم دیگر در مسیر بازگشت او به بالاترین سطحش است.”

فلیک در ادامه، درباره تامی مارکز و حضور پرتعداد هافبک‌ها از آکادمی لاماسیا در ترکیب بارسلونا صحبت کرد و این موضوع را بخشی از هویت باشگاه دانست: “این سبک ماست. برای باشگاه و برای آکادمی اتفاق بسیار خوبی است. من احترام زیادی برای کاری که در لاماسیا انجام می‌شود قائلم. تامی یکی دیگر از بازیکنانی است که استعداد زیادی از خودش نشان داده؛ ما این موضوع را در هر جلسه تمرینی می‌بینیم. من این ارتباط بین بازیکنان جوان را دوست دارم. آن‌ها در لاماسیا کنار هم بازی کرده‌اند و این کاملاً متفاوت است. صادقانه بگویم، واقعاً از چیزی که اینجا می‌بینم لذت می‌برم.”

بارسلونا در این دیدار با ارائه نمایشی کنترل‌شده، موفق شد با نتیجه ۳-۰ مایورکا را شکست دهد تا تیم هانسی فلیک ضمن ثبت یک کلین‌شیت دیگر، با آرامش و اعتمادبه‌نفس بیشتری به ادامه فصل نگاه کند.