آب و هوای دبی به استقلال و ساپینتو نمی‌سازد

آب و هوای دبی به استقلال و ساپینتو نمی‌سازد

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال از بازی‌های آسیایی‌اش در کشور امارات، خاطره خوبی ندارد.

به گزارش فوتبالی، استقلال در یکی از حساس‌ترین بازی‌های این فصل خود به مصاف الحسین رفت و با وجود اینکه بازی نسبتا خوبی را در طول 90 دقیقه به نمایش گذاشت روی یک ضربه غافلگیرکننده دروازه‌اش باز شد تا شکست بخورد.

حالا استقلال برای صعود به دور بعدی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و حضور در جمع هشت تیم برتر این رقابت‌ها راهی جز کسب پیروزی در امان و در خانه الحسین ندارد.

استقلال درحالی امشب به الحسین باخت که به اصطلاح در این مسابقه میزبان بود و از رقیب اردنی خود در کشور ثالث یعنی امارات میزبانی کرد. این سومین شکست استقلال در فصل جاری رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا دو بود.

تصویر خبر

آبی‌ها در این فصل یک ‌بار دیگر هم در امارات و در شهر دبی به مصاف حریف آسیایی خود رفته بودند و در کمال ناباوری با نتیجه ناباورانه و دور از انتظار 7 بر یک مغلوب الوصل شدند تا سنگین‌ترین باخت تاریخ خود را متحمل شوند.

به عبارتی می‌توان گفت که استقلالِ ساپینتو از امارات و شهر دبی هیچ خاطره خوشی ندارد و آب و هوای این کشور به او و بازیکنانش نمی‌سازد. الحسین که امشب موفق به شکست دادن آبی‌ها شد در مرحله گروهی این مسابقات هم موفق شده بود در اردن سپاهان را شکست بدهد. ‌