استقلال امیدوار به رضایت بوژوویچ!

استقلال امیدوار به رضایت بوژوویچ!

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال خوزستان در تلاش برای جلب رضایت سرمربی اسبق این تیم است.

به گزارش فوتبالی و به نقل از آنا، البرز حاجی‌پور در خصوص دیدار استقلال خوزستان در خانه سپاهان، اظهار داشت: ما برای سی هفته سخت آماده هستیم و قطعاً مقتدرانه مقابل تیم خوب سپاهان ظاهر می‌شویم. ان‌شاالله با زحماتی که در طول بازی کشیده می‌شود، نتیجه مطلوب را بگیریم. برای این بازی تمرینات سختی برگزار شده و می‌خواهیم سربلند از زمین بیرون بیاییم. حمید بوحمدان و ابوالفضل کوهی را به دلیل محرومیت در اختیار نداریم اما سایر نفرات با تمام توان در خدمت تیم هستند.

سرپرست تیم استقلال خوزستان در مورد به اینکه بازی رفت دو تیم با برتری سپاهان به پایان رسید، گفت: آن بازی در نیم فصل اول بود و تیم ما به هماهنگی کامل نرسیده بود. ۲ بر صفر بازنده شدیم اما برای این بازی مهم تدابیر خوبی اندیشیده شده و امیدواریم مقابل تیم قدرتمند سپاهان نتیجه مطلوب را بگیریم.

حاجی‌پور در مورد شکایت میودراگ بوژوویچ و پنجره بسته استقلال خوزستان، عنوان کرد: هنوز امیدواریم تا زمانی که به فیفادی برسیم، بتوانیم با بوژوویچ توافق و مطالباتش را پرداخت کنیم تا پنجره نقل و انتقالاتی باز شود.