حضور سروش رفیعی و کاظمیان در تمرین پرسپولیس!

حضور سروش رفیعی و کاظمیان در تمرین پرسپولیس!

پایگاه خبری فوتبالی- سروش رفیعی و محمدامین کاظمیان در تمرین امروز پرسپولیس حضور داشتند.

به گزارش فوتبالی، روز گذشته اتفاقات عجیبی در تمرین قرمزهای تهران رخ داد. سروش رفیعی و محمدامین کاظمیان درگیری با یکدیگر داشتند که در کمال تعجب بازیکن تازه‌وارد پرسپولیس به سمت کاپیتان قرمزها حمله کرد.

این خبر به شکلی عجیب رسانه‌ای شد و تکذیب مدیر رسانه‌ای باشگاه هم فایده نداشت. برخی رسانه‌ها طی ساعات اخیر مدعی شده‌اند سروش رفیعی و محمدامین کاظمیان به تمرین امروز پرسپولیس نرفتند و فعلا بابت درگیری روز گذشته از تمرین منع شده‌اند.

طبق شنیده‌های خبرنگار فوتبالی، غیبت سروش رفیعی و محمدامین کاظمیان در تمرین امروز پرسپولیس درست نیست و هر دو بازیکن سر تمرین حضور داشتند. اوسمار اما تصمیم گرفت سروش و کاظمیان جدا از سایر بازیکنان تمرین کنند و برای همین هر دو بازیکن را به سالن وزنه فرستاد.

گفتنی است تصمیم قطعی اوسمار در مورد کاظمیان و رفیعی مشخص نیست اما اگر اتفاق خاصی رخ ندهد هر دو بازیکن به‌زودی با سایر بازیکنان تمرین می‌کنند.