رقابتی که رونالدو در آن از مسی عقب‌تر است

رقابتی که رونالدو در آن از مسی عقب‌تر است

پایگاه خبری فوتبالی - در تازه‌ترین گزارشی که به بررسی دارایی‌های لوکس چهره‌های معروف اختصاص دارد، نام جی‌زی، رپر سرشناس آمریکایی، در صدر فهرست قرار گرفته است.

به گزارش فوتبالی ، بر اساس داده‌های منتشرشده از سوی مؤسسه‌ی Overnight Glasses، ارزش مجموع کل ساعت‌ها، جواهرات و اکسسوری‌های این هنرمند حدود ۶۰.۷۸ میلیون یورو تخمین زده می‌شود.

در رتبه دوم فلوید می‌ودر جونیور، بوکسور ثروتمند آمریکایی، با دارایی معادل ۴۶.۷۴ میلیون یورو قرار دارد و بیانسه، همسر جی‌زی، با ۴۰.۰۸ میلیون یورو جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است. در میان ده چهره نخست این فهرست، تنها سه ورزشکار حضور دارند که یکی از آن‌ها کریستیانو رونالدو است.

این پژوهش با هدف برآورد ارزش فعلی مجموعه‌های لوکس متعلق به ستارگان موسیقی، ورزش و مد انجام شده و شامل تحلیل ساعت‌ها، کیف‌های دستی، جواهرات و عینک‌های آفتابی آنان است. برای تخمین ارزش دارایی‌ها، اقلامی که در رویدادها یا شبکه‌های اجتماعی دیده شده‌اند با قیمت‌های بازار دست‌دوم و داده‌های خانه‌های حراج تطبیق داده شده‌اند.

در بخشی از این گزارش آمده است که رقابت قدیمی لیونل مسی و کریستیانو رونالدو این‌بار هم در حوزه تجملات ادامه دارد؛ جایی که مسی با مجموعه‌ای به ارزش ۲۲.۱۵ میلیون یورو از رقیب دیرینه‌اش پیشی گرفته است. اختلاف اصلی بین این دو ستاره در مجموعه ساعت‌هایشان دیده می‌شود: ساعت‌های مسی حدود ۲۰.۷۰ میلیون یورو ارزش‌گذاری شده‌اند، در حالی که این عدد برای رونالدو ۱۱.۳۴ میلیون یورو است.

به‌طور کلی، مجموع ارزش مجموعه‌های لوکس مشاهیر مورد بررسی تا مارس ۲۰۲۶ به حدود ۳۰۰ میلیون یورو می‌رسد که تصویر قابل‌توجهی از علاقه سلبریتی‌ها به دنیای تجمل و برندهای خاص ارائه می‌دهد.