غیررسمی؛ برناردو سیلوا با قراردادی ۲ ساله به بارسلونا پیوست

غیررسمی؛ برناردو سیلوا با قراردادی ۲ ساله به بارسلونا پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- رادیو مونته کارلو فرانسه امشب خبر داد که برناردو سیلوا، هافبک ۳۱ ساله پرتغالی، با عقد قراردادی ۲ ساله تا ژوئن ۲۰۲۸ با گزینه تمدید برای یک فصل دیگر به بارسلونا پیوسته است. 

به گزارش فوتبالی، این انتقال به صورت بازیکن آزاد و پس از پایان قرارداد ۹ ساله او با منچسترسیتی انجام می‌شود.

طبق گزارش‌های متعدد، سیلوا که در سیتی سالانه حدود ۱۶ میلیون یورو دریافت می‌کرد، برای تحقق رویای پوشیدن پیراهن بارسلونا، دستمزد خود را به ۸ میلیون یورو در سال به ۴ میلیون یورو خالص کاهش داده است. 

این کاهش ۵۰ درصدی، نشان‌دهنده اشتیاق فوق‌العاده این بازیکن برای حضور در نیوکمپ است. هانسی فلیک شخصاً با این انتقال موافقت کرده و سیلوا را مهره‌ای کلیدی برای پروژه خود می‌داند. 

خورخه مندس، مدیر برنامه‌های سیلوا، که رابطه نزدیکی با بارسلونا دارد، نقش اصلی در نهایی کردن این توافق ایفا کرده است.

اگرچه اتلتیکو مادرید و یوونتوس نیز خواهان جذب سیلوا بودند ، اما اولویت شخصی این بازیکن زیرا همسرش اصالتاً اهل کاستا براوای اسپانیا است و فداکاری مالی او، میز مذاکره را به نفع بارسلونا تغییر داد.

انتظار می‌رود برناردو سیلوا طی روزهای آینده و پیش از شروع جام جهانی ۲۰۲۶ به طور رسمی در نیوکمپ معارفه شود . او پس از آنتونی گوردون وینگر انگلیسی، دومین خرید بزرگ تابستانی بارسلونا خواهد بود.