آرنه اسلات، نامزد جدید هدایت میلان؛ مذاکرات در جریان است

آرنه اسلات، نامزد جدید هدایت میلان؛ مذاکرات در جریان است

پایگاه خبری فوتبالی- به گزارش ساشا تاوولیری، باشگاه میلان مذاکرات خود را با آرنه اسلات، سرمربی هلندی که به تازگی از لیورپول جدا شده، برای جانشینی ماسیمیلیانو آلگری آغاز کرده است. 

به گزارش فوتبالی، اسلات که در اولین فصل حضورش در آنفیلد قهرمان لیگ برتر شد، پس از یک فصل ناامیدکننده و کسب مقام پنجم از سمت خود برکنار شد و اکنون به عنوان گزینه اصلی روسونری برای هدایت تیم در فصل آینده مطرح است.

اسلات که پس از اخراج از لیورپول به عنوان یک مربی آزاد در دسترس است، با توجه به سابقه قهرمانی در لیگ برتر و آشنایی با فوتبال سطح بالا، گزینه‌ای ایده‌آل برای بازسازی میلان محسوب می‌شود. با این حال، او تنها گزینه روسونری نیست و باشگاه ایتالیایی گزینه‌های دیگری از جمله اولیور گلاسنر سرمربی اتریشی که کریستال پالاس را ترک کرده و مائوریسیو پوچتینو سرمربی فعلی تیم ملی آمریکا را نیز مورد ارزیابی قرار داده است.

میلان که این فصل با ۷۰ امتیاز در رده پنجم سری‌آ قرار گرفت و سهمیه لیگ قهرمانان را از دست داد، به دنبال یک بازسازی اساسی است. رالف رانگنیک نیز به عنوان گزینه اصلی سمت مدیر ورزشی باشگاه مطرح شده و انتظار می‌رود در انتخاب سرمربی جدید نقش کلیدی ایفا کند. اسلات که سابقه هدایت فاینورد و لیورپول را دارد، باید بتواند تیم را پس از یک فصل بحران به جمع مدعیان بازگرداند. حضور بازیکنان فرانسوی متعددی در میلان مانند مایک ماینان، یوسف فوفانا و کریستوفر انکونکو می‌تواند نقطه قوتی برای اسلات باشد، چرا که او سابقه کار با بازیکنان فرانسوی در لیورپول را نیز داشته است.