پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی آفریقای جنوبی اعتقاد دارد داور در دومین صحنه اخراج اشتباه کرده است.
به گزارش فوتبالی، ساعاتی پیش دیدار افتتاحیه جام جهانی 2026 بین مکزیک و آفریقای جنوبی برگزار شد. مکزیکیها بهعنوان میزبان عملکرد بسیار خوبی در این مسابقه داشتند و با نتیجه دو بر صفر از سد حریف خود عبور کردند. اگر بگوییم داور در نتیجه این مسابقه تاثیر نداشته، اشتباه کردهایم چراکه آفریقای جنوبی در این مسابقه 9 نفره شد و عملا شانسی برای بازگشت به مسابقه نداشت.
هوگو بروس سرمربی تیم ملی آفریقای جنوبی پس از این شکست گفت:
"مشکل اصلی ما امروز کمدقتی در ایجاد فضا و بازی با عجله بود. حریف از میانه نیمه اول فشار را بالا برد و ما هم با دو اشتباهِ قابل اجتناب، تنبیه شدیم. با وجود این شکست، عملکرد تیمی را مثبت ارزیابی میکنم، چرا که در لحظاتی عرصه را بر حریف تنگ کردیم. در بازیهای پیش رو باید تمرکزمان را روی افزایش کیفیتِ مالکیت توپ بگذاریم، چون امروز در این بخش ضعف داشتیم."
وی ادامه داد:
"درباره کارت قرمز اول، صحبتی ندارم؛ اما در صحنه کارت قرمز دوم، به اعتقاد من بازیکن مکزیک مسیر بازیکن ما را بست. اینگونه برخوردها در فوتبال طبیعی است اما داور برداشت دیگری از صحنه داشت که به نظر من درست نبود. از این جهت، ناراحتکننده بود که مجبور شدیم مسابقه را با ۹ بازیکن به پایان برسانیم."













