پایگاه خبری فوتبالی- بازیکنان تیم ملی ازبکستان حمایت خود را از ستاره مصدوم تیمشان نشان دادند و با پیراهن او عکس گرفتند.
به گزارش فوتبالی، تیم ملی ازبکستان بامداد پنجشنبه اولین بازی خود در تاریخ جام جهانی را برگزار کرد و در این مسابقه برابر کلمبیا شکست خورد. صحنه جالب توجه این دیدار، لحظه گرفتن عکس تیمی ازبکستان پیش از آغاز بازی بود. جایی که بازیکنان ازبک با پیراهن شماره 10 جلال الدین ماشاریپوف عکس گرفتند و با این کار نشان دادند که به یاد ستاره مصدوم تیمشان هستند و حمایت خود را از این بازیکن باسابقه نشان دادند.

مصدومیت و البته درمان پای آسیب دیده ماشاریپوف، داستانی طولانی و البته جنجالی داشت و این بازیکن از ترس اینکه جام جهانی را از دست ندهد، حاضر به جراحی پایش نشد و تصمیم گرفت بدون عمل جراحی، پای مصدومش را درمان کند.
ماشاریپوف اگرچه در زمستان سال قبل شرایط بازی برای استقلال را پیدا کرد اما در بازی استقلال مقابل فولاد هرمزگان در جام حذفی، تنها دقایقی بعد از ورود به میدان، دوباره مصدوم شد و این بار چارهای جز انجام عمل جراحی روی پای مصدومش نداشت.

باوجود اینکه به نظر میرسید او به خواسته خود رسیده و شرایط برایش به خوبی پیش میرود، اما در روزهای پایانی آمادهسازی ازبکستان، رؤیاهای این بازیکن 32 ساله برای حضور در جام جهانی نقش بر آب شد و او جام جهانی را از دست داد.
ماشاریپوف که فصل گذشته به دلیل مصدومیت نتوانست استقلال را همراهی کند، یکی از بازیکنان مورد نظر فابیو کاناوارو برای جام جهانی بود، اما بررسیهای کادر پزشکی تیم ملی ازبکستان نشان داد که این بازیکن قادر به همراهی تیم ملی کشورش نیست و به همین علت، فدراسیون فوتبال ازبکستان تصمیم گرفت تا نام او را از فهرست نهایی تیم خط زده و روسلانبک جیانوف جوان را به جای ماشاریپوف در لیست نهایی ازبکستان قرار دهد.

استقلال 











