پایگاه خبری فوتبالی - لیاندرو تروسارد، وینگر ۳۱ ساله و ملیپوش بلژیکی آرسنال، آمادگی خود را برای جدایی از جمع توپچیهای لندن در این تابستان اعلام کرده و از باشگاه استون ویلا به عنوان مقصد محبوب و ترجیحی خود نام برده است.
به گزارش فوتبالی، تروسار که در فصل گذشته با ثبت ۷ گل و ۱۱ پاس گل در رقابتهای لیگ برتر و لیگ قهرمانان اروپا، نقش مهمی در پایان دادن به حسرت ۲۲ ساله آرسنال و کسب عنوان قهرمانی ایفا کرد، اکنون وارد آخرین سال قرارداد خود با این باشگاه شده است.
مدیران آرسنال تمایلی به تمدید قرارداد او ندارند و برای جلوگیری از از دست دادن رایگان این ستاره در تابستان ۲۰۲۷، ترجیح میدهند با فروش او در پنجره فعلی موافقت کنند.
در طرف مقابل، اونای امری برای تقویت ترکیب استون ویلا جهت حضور قدرتمند در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا، به شدت سبک بازی این وینگر باسابقه را میپسندد. اگرچه باشگاه بشیکتاش ترکیه نیز وضعیت او را زیر نظر دارد، اما تروسار مایل است فوتبال خود را در لیگ برتر انگلیس و زیر نظر امری ادامه دهد؛ آن هم در شرایطی که توپچیها خودشان به دنبال جذب مورگان راجرز، ستاره ۸۰ میلیون پوندی استون ویلا هستند.

آرسنال 











