عبدی، مهمان امروز تمرین تیم ملی جوانان

عبدی، مهمان امروز تمرین تیم ملی جوانان

پایگاه خبری فوتبالی- دومین تمرین تاکتیکی تیم ملی فوتبال جوانان با حضور سرمربی تیم امید برگزار شد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دومین تمرین تاکتیکی تیم ملی فوتبال جوانان ایران از ساعت ۱۸ امروز (شنبه) در زمین شماره ۳ مرکز ملی فوتبال برگزار شد تا شاگردان قاسم حدادی‌فر روند آماده‌سازی خود را برای حضور در رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا ادامه دهند.

ملی‌پوشان پس از برگزاری جلسه فنی، وارد زمین تمرین شدند و پس از انجام حرکات کششی و گرم کردن بدن‌ها، تمرینات خود را آغاز کردند.

بخش ابتدایی تمرین به اجرای برنامه‌های پاس و حرکت در قالب بازی با دروازه‌های بزرگ اختصاص داشت.

در جریان این تمرین، حسین عبدی، سرمربی تیم امید، به همراه اجلال نصیری، مدیر تیم ملی امید و سمیه دهقانیان، رییس دپارتمان جوانان فدراسیون فوتبال، با حضور در محل تمرین از نزدیک عملکرد بازیکنان را زیر نظر گرفتند.

عبدی در حاشیه این حضور با ملی‌پوشان جوان که بسیاری از آنها سابقه همکاری با او را دارند، خوش و بش کرده و ضمن خدا قوت گفتن به قاسم حدادی‌فر و شاگردانش، برای آنها در رقابت‌های پیش‌رو آرزوی موفقیت کرد.

در بخش پایانی تمرین ۶۰ دقیقه‌ای امروز نیز شاگردان حدادی‌فر روی مرور برنامه‌های هجومی، ایجاد موقعیت گل و هماهنگی در فاز تهاجمی کار کردند تا با آمادگی بیشتری خود را برای دیدارهای پیش رو آماده کنند.