گل ازبکستان، اردوی تیم ملی را منفجر کرد!

گل ازبکستان، اردوی تیم ملی را منفجر کرد!

پایگاه خبری فوتبالی- کاروان تیم ملی در تیخوانا، پیگیر نتیجه دیدار ازبکستان و کنگو هستند.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی فوتبال ایران برای صعود به دور حذفی جام حذفی نیاز دارد که ازبکستان از کنگو امتیاز بگیرد و تا پایان نیمه اول این مسابقه که همه چیز باب میل امیر قلعه‌نویی و شاگردانش بوده چرا که شاگردان کاناوارو، با یک گل از حریفشان پیش هستند.

الدور شومورودوف در دقیقه 10 بازی توانست با یک چیپ زیبا دروازه کنگو را باز کند و همین اتفاق باعث خوشحالی بازیکنان و کادر فنی و مدیریتی تیم ملی شد که در لابی هتلشان در تیخوانا نشسته بودند و منتظر عزیمت به محل تمرین هستند. در صورت پیروزی یا تساوی ازبکستان مطمئنا جشن صعود ار مرحله گروهی را در محل تمرین تیم ملی برگزار خواهند کرد.

 حالا ازبکستان کمتر از 45 دقیقه تا پیروزی در این مسابقه فاصله دارد تا هم اولین بردش در جام جهانی را دشت کند هم اینکه تیم ایران را مسافر مرحله بعدی این تورنمنت کند.

در حال حاضر تیم ملی دررده هفتم جدول بهترین تیم‌های رده سوم جام جهانی قرار دارد و پس از شکست غنا مقابل کرواسی، حالا امید امیر قلعه‌نویی و شاگردانش به ازبکستان است که بتواند از کنگو امتیاز بگیرد.

البته که تغییر نتیجه بازی ازبکستان و کنگو و شکست احتمالی ازبکستان، حضور تیم ملی در مرحله بعدی را منتفی نخواهد کرد چرا که هنوز بازی اتریش و الجزایر مانده و در صورتی که آن بازی با هر نتیجه‌ای به جز تساوی به پایان برسد، تیم ملی، حریف سوئیس در مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی خواهد شد.