پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم ملی کشتی آزاد روسیه از غیبت عبدالرشید سعداللهیف در مسابقات انتخابی خبر داد.
به گزارش فوتبالی، چند روز قبل دور جدید لیگ آمریکایی RAF در تفلیس گرجستان به انجام رسید که مهمترین مبارزه به مصاف کایل اسنایدر قهرمان سال ۲۰۲۵ وزن ۹۷ کیلوگرم جهان و عبدالرشید سعداللهیف دارنده ۸ نشان طلای المپیک و جهان اختصاص داشت. درحالیکه اسنایدر این مسابقه را جلو بود، سعداللهیف از ناحیه زانو احساس درد کرده و در همین وقت هم اسنایدر توانست او را ضربه فنی کند.
بعد از این اتفاق نگرانی زیادی بابت اینکه سعداللهیف شرکت در مسابقات قهرمانی جهان را از دست داده باشد، ایجاد شد که روسها از دوری یک تا یک ماه و نیمه این کشتیگیر از مسابقه خبر دادند.
امروز هم حاجیمراد گاتسالوف عنوان کرد که سعداللهیف در مسابقات قهرمانی روسیه، انتخابی تیم ملی غایب خواهد بود تا فرصت ریکاوری و بهبود وضعیت جسمانیاش را داشته باشد.
این مهمترین مسابقهی فصل روسهاست که همه مدعیان دوبنده تیم ملی باید در آن کشتی بگیرند تا برترینها راهی مسابقات قهرمانی جهان شوند.
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد روسیه در این رابطه گفت: ما با عبدالرشید صحبت کردیم. او درباره مسابقات قهرمانی روسیه پرسید. باید به او اجازه دهیم این تورنمنت را از دست بدهد. اکنون در حال بررسی این هستیم که چگونه این کار را انجام دهیم (و فرآیند اداری آن را طی کنیم).













