پایگاه خبری فوتبالی- محمد دانشگر سومین زوج شجاع خلیلزاده در فصول اخیر در قلب دفاعی تراکتور خواهد بود.
به گزارش فوتبالی، از زمانی که شجاع خلیلزاده به تراکتور بازگشت، یک نکته همیشه ثابت بوده است. حضور خود این بازیکن در قلب خط دفاع در فصول اخیر اما نفر کنار او در دو فصل اخیر تغییر کرده است. ابتدا عارف آقاسی، سپس الکساندر سدلار و حالا محمد دانشگر.
نکته جالب اینکه هر دو مدافع قبلی با وجود جدایی از نظر فنی عملکرد قابل قبولی در تراکتور داشتند. عارف آقاسی یکی از بهترین فصلهای دوران فوتبالش را با پیراهن تراکتور پشت سر گذاشت و سدلار هم در تنها فصل حضورش، مدافعی مطمئن و کماشتباه نشان داد که سهم مهمی در موفقیت تیتیها داشت.
حالا نوبت به محمد دانشگر رسیده تا این مسیر را ادامه دهد. مدافعی ۳۲ ساله و اهل بوشهر که سابقه بازی در استقلال و سپاهان را در کارنامه دارد و نخستین خرید تابستانی تراکتور برای فصل جدید بود.
البته حضور کنار شجاع همانقدر که یک فرصت بزرگ است، مسئولیت سنگینی هم به همراه دارد. دانشگر باید خودش را با ساختار دفاعی تیم هماهنگ کند و انتظارات بالای هواداران را برآورده سازد. انتظاراتی که با عملکرد خوب آقاسی و سدلار بیش از گذشته شده است.
دانشگر، سومین زوج شجاع در قلب دفاع تراکتور!













