پایگاه خبری فوتبالی- تمرین امروز تیم استقلال با بازگشت هافبک ازبکستانی این تیم به جمع دیگر نفرات، همراه بود.
به گزارش فوتبالی، بازیکنان تیم استقلال تمرینات خود را امروز در حالی پیگیری کردند که جلالالدین ماشاریپوف پس از چندروز کار انفرادی تحت نظر پزشکان، در کنار تیم حاضر شد و در بخشهایی از تمرین هم سایر نفرات را همراهی کرد.
هافبک ازبک استقلال که به دلیل مصدومیت مسابقات جام جهانی را از دست داد، حالا به جمع آبیها اضافه شده تا وضعیت بدنی او در تمرینات تحت فشار مورد بررسی قرار بگیرد.
تیم استقلال قرار است از فردا اردوی داخلی دیگری را در هتل المپیک و به مدت یک هفته آغاز کند. شاگردان بختیاریزاده روز جمعه در ورزشگاه دستگردی و پشت درهای بسته به مصاف فولاد خوزستان میروند. بازیکنان استقلال ممکن است در پایان این اردو یک بازی تدارکاتی دیگر را هم پشت سر بگذارند.





















استقلال 











