درباره آخرین حریف پرسپولیس در ترکیه؛ تیم اصلی نبود!

درباره آخرین حریف پرسپولیس در ترکیه؛ تیم اصلی نبود!

پایگاه خبری فوتبالی- روز گذشته پرسپولیس در سومین و آخرین بازی تدارکاتی‌اش در اردوی ترکیه مقابل تیم ارزروم اسپور قرار گرفت و توانست این تیم را با نتیجه پرگل 6 بر صفر شکست بدهد.

به گزارش فوتبالی، آن طور که رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس نوشته است گل‌های این تیم را در این بازی علیرضا همایی‌فرد، پوریا شهرآبادی (۲ گل)، محمدحسین صادقی، تیوی بیفوما و امیرحسین محمودی زدند.

سایت باشگاه پرسپولیس در خبری که روز گذشته و قبل از آغاز این بازی منتشر کرده بود در توضیح این بازی نوشته بود: « سرخپوشان پایتخت که در دو آزمون قبلی خود برابر حریفانی قدرتمند و سرشناس، از جمله قهرمان آفریقا و تیم آلانیااسپور به میدان رفتند و محک جدی خوردند، حالا با نظر کادر فنی در دیداری با فشار کمتر، برنامه‌های تاکتیکی و فنی خود را دنبال می‌کنند.»

از کلماتی که در این بخش از خبر استفاده شده بود این طور به نظر می‌‌رسید ارزروم اسپور تیم چندان قدرتمندی نیست و پرسپولیس در سومین بازی‌اش با حریفی که ضعیف‌تر از دو حریف قبلی این تیم است روبرو خواهد شد.

نتیجه‌ای که در پایان بازی به دست آمد این مساله را تایید می‌کرد. ضمن این که در همان خبر سایت باشگاه پرسپولیس هم اشاره شده بود که این تیم یکی از تیم‌های شهر ارزروم است.

حالا اما به نظر می‌رسد پرسپولیس با تیم اصلی ارزروم هم بازی نکرده و تیمی که دیروز مقابل پرسپولیس قرار گرفته یکی از تیم‌های رده پایه ارزروم و به احتمال زیاد تیم امید این باشگاه بوده است.

سایت باشگاه پرسپولیس هم تصاویری از این بازی منتشر کرده است که در این تصاویر از چهره و فیزیک بدنی بازیکنان حریف می‌شود حدس زد که آنها سن و سال پایینی دارند. حتی علی بازگشا سخنگوی پرسپولیس هم یک روز قبل از این بازی به فوتبالی گفته بود پرسپولیس در سومین بازی با یک تیم محلی شهر ارزروم بازی خواهد کرد.

در هر حال به نظر می‌رسد این تیم، تیم اصلی ارزروم نبوده است. البته که لباس‌های این تیم دقیقا همان لباس اول تیم اصلی ارزروم بود اما همان طور که از تصاویر پیداست تیم زیر 23 سال یا تیم زیر 19 سال ارزروم بود. ضمن این که تیم اصلی ارزروم امروز در دیداری تدارکاتی به مصاف تیم آلانیا اسپور خواهد رفت.