پایگاه خبری فوتبالی - بایرن مونیخ در چارچوب تورنمنت دوستانه تلکام کاپ ۲۰۲۶ با نتیجه ۳-۱ لایپزیش را شکست داد. لوئیس دیاز، ناتانیل براون و جمال موسیالا برای بایرن گلزنی کردند و برایان گرودا زننده تنها گل لایپزیش بود.
به گزارش فوتبالی، این مسابقه با چند اتفاق نگرانکننده برای بایرن همراه شد. کنراد لایمر در دقیقه ۱۰ به دلیل مصدومیت زمین را ترک کرد و مستقیماً راهی رختکن شد. در نیمه دوم نیز کیم مین جائه به دلیل مشکل از ناحیه ران تعویض شد. جمال موسیالا نیز که پس از ورود به زمین گل سوم تیمش را به زیبایی به ثمر رسانده بود، در دقایق پایانی پس از دریافت ضربهای به سر نتوانست بازی را ادامه دهد. در سوی دیگر، خریدهای جدید بایرن نمایش امیدوارکنندهای داشتند. ناتانیل براون در نخستین بازی خود با پیراهن بایرن در آلیانتس آرنا موفق به گلزنی شد. اسماعیل صیباری نیز که پس از مصدومیت در جام جهانی دیرتر به اردوی تیم اضافه شده بود، در اولین بازی خود برای بایرن پاس گل موسیالا را ارسال کرد.
بایرن مونیخ چهارشنبه در آخرین دیدار تدارکاتی پیشفصل به مصاف هایدنهایم خواهد رفت. این مسابقه به درخواست ونسان کمپانی به برنامه تیم اضافه شده تا بازیکنانی مانند هری کین، مایکل اولیسه و دایو اوپامکانو که دیرتر به تمرینات برگشتهاند، به آمادگی بیشتری برسند. پس از آن، بایرن شنبه آینده در سوپرکاپ فرانتس بکنباوئر مقابل دورتموند قرار میگیرد.

بایرن مونیخ 











