امیدواری استقلالی‌ها؛ خطری آسانی را در آسیا تهدید نمی‌کند!

امیدواری استقلالی‌ها؛ خطری آسانی را در آسیا تهدید نمی‌کند!

پایگاه خبری فوتبالی- آنطور که استقلالی ها امیدوارند، وینگر آلبانیایی استقلال مشکلی برای همراهی تیمش در لیگ نخبگان آسیا ندارد.

به گزارش فوتبالی، علیرغم آنکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در ماجرای شکایت برخی از باشگاههای لیگ برتری از استقلال به خاطر بازی دادن به یاسر آسانی، رای به برائت استقلال و وینگر آلبانیایی‌اش داد، در آستانه بازی آبی‌ها مقابل السد در لیگ نخبگان آسیا، این بحث مطرح شده که به خاطر ماجراهایی که در بحث مربوط به قرارداد آسانی مطرح شده، شاید این بازیکن نتواند استقلال را مقابل تیم قطری همراهی کند و کار به جایی رسید که شایعه شد مصدومیت آسانی در پایان بازی با پیکان هم بی‌ارتباط به این ماجرا نبوده است.

استقلالی ها معتقدند آسانی هیچ مشکلی برای بازی در لیگ نخبگان آسیا ندارد و علیرغم کامنتهای هواداران پرسپولیس زیر پستهای باشگاه السد قطر، بعید است باشگاه قطری، حتی در صورت شکایت از استقلال، به جایی برسد چرا که باشگاه السد یا هر باشگاه دیگری در آسیا بخواهد از این بازیکن شکایت کنند، باید اصل نامه درخواست فسخ آسانی از استقلال را به همراه اقرار این بازیکن به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال کند.

البته هنوز شکایت هیچ باشگاه ایرانی به دادگاه کاس نرسیده تا بدانیم روند رسیدگی چطور است اما استقلالی‌ها امیدوارند که استفاده از آسانی مشکل حقوقی برای آبی‌ها به وجود نمی‌آورد.

1388