واکاوی عبدی از دلیل عدم دعوت از بازیکنان غیرحرفه ای به تیم امید

واکاوی عبدی از دلیل عدم دعوت از بازیکنان غیرحرفه ای به تیم امید

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم امید ایران در فرودگاه گفت:" انتخاب بازیکنان در رده‌های پایه، بر سرنوشت و آینده فوتبالی آنها تاثیرگذار است."

به گزارش فوتبالی، حسین عبدی درباره اهمیت حضور بازیکنان در تیم‌های رده پایه و تیم امید صحبت‌هایی را مطرح کرد و گفت: «امروز هر بازیکنی را انتخاب می‌کنیم باشگاه‌ها به سراغ او می‌روند و با عنوان استعداد یا بازیکن تیم ملی با او قرارداد امضا می‌کنند. این اتفاق مربوط به این دوره نیست و در سال‌های گذشته هم همین مسئله رخ داده است.»

عبدی در ادامه به این مساله اشاره می‌کند که بازیکنانی را در تیم نوجوانان انتخاب کردیم که اصلاً باشگاهی نداشتند اما بعد از انتخاب در تیم ملی خیلی سریع جذب باشگاهها شدند و پول خیلی خوبی به دست آوردند و به همین دلیل هر بازیکن غیرحرفه ای از لیگهای غیربرتر و حتی لیگ یک و لیگهای پایه به نیم امید دعوت شوند، سریعا ایجنت ها آنها را به تیمهای باشگاهی می برند و با آنها قراردادهای خوب بسته می شود.

سرمربی تیم امید به وضعیت بازیکنانی که عضو باشگاه بودند هم اشاره‌ای داشت و به عنوان مثال از پوریا شهرآبادی نام برد: «دعوت پوریا شهرآبادی به تیم امید که باشگاه هم داشت بر روی ارزش این بازیکن تاثیر زیادی گذاشت او توانست به عنوان یک ملی‌پوش در رده‌های پایه با مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان به پرسپولیس بپیوندد.»

عبدی به درستی به این مساله اشاره می‌کند که بسیاری از بازیکنان پیش از آنکه عضو باشگاهی شوند در رده‌های پایه به تیم ملی دعوت می‌شوند. عمده دلیل این مساله نداشتن ساز و کار و برنامه‌ریزی مناسب و مدون در رده‌های پایه است که فوتبال باشگاهی و حتی ملی ایران سال‌ها از آن بی‌بهره بوده است.

بسیار فراوان هستند بازیکنانی که تا زمان حضور در تیم‌های نوجوانان یا جوانان، اصلاً در فوتبال باشگاهی حضور نداشته و به واسطه حضور در فوتبال محلات یا مدارس توانسته خود را تا حضور در تیم‌های ملی بالا بکشند.