آغاز اردوی شبانه‌روزی استقلال

آغاز اردوی شبانه‌روزی استقلال

پایگاه خبری فوتبالی- اردوی تیم استقلال از امروز آغاز شد.

به گزارش فوتبالی، بازیکنان تیم استقلال از امروز وارد اردوی شبانه‌روزی شدند تا با تمرکز بیشتری، برنامه‌های آماده‌سازی را در فاصله حدودا یک هفته‌ای تا شروع مجدد مسابقات لیگ برتر، دنبال کنند.

قرار است ملی پوشان امید استقلال یعنی اسماعیل قلی‌زاده، امیرمحمد رزاقی‌نیا و سعید سحرخیزان از فردا به جمع سایر نفرات در اردو ملحق شوند.

اردوی شبانه‌روزی استقلال تا روز پنجشنبه ادامه دارد و شاگردان بختیاری‌‌زاده در دو نوبت صبح و بعدازظهر تمرینات مربوطه را پشت سر خواهند گذاشت.

باتوجه به اینکه تیم ملی روز هفتم مهر با روسیه بازی دارد، ملی پوشان استقلال شامل صالح حردانی، سامان فلاح و عارف آقاسی در این اردو حضور نخواهند داشت و احتمالا از اوایل هفته آینده به تمرینات تیم اضافه خواهند شد.

تیم استقلال طبق برنامه سازمان لیگ، باید روز پنجشنبه هفته آینده (شانزدهم مهر) در تبریز به مصاف تراکتور برود. ممکن است به خاطر بازی آسیایی این دو تیم درهفته دوم لیگ نخبگان (روز بیستم مهر) به روز پانزدهم مهر موکول شود که همه چیز در این موضوع، بستگی به نظر دو باشگاه دارد.

البته در حال حاضر دغدغه دو باشگاه چگونگی سفر به کشورهای عمان و قطر است. تراکتور و استقلال با توجه به شرایط منطقه امکان سفر هوایی به محل مسابقه‌شان را ندارند و با این شرایط باید از طریق زمینی به ترکیه بروند و سپس در این کشور به وسیله سفر هوایی راهی عمان و قطر شوند مگر اینکه کنفدراسیون فوتبال آسیا اجازه پرواز مستقیم به این دو باشگاه را بدهد.