ماستانتونو: انتظارات از من خیلی بالاست

ماستانتونو: انتظارات از من خیلی بالاست

پایگاه خبری فوتبالی - فرانکو ماستانتونو پس از ثبت اولین گل خود با پیراهن تیم ملی آرژانتین، درباره فشار و انتظاراتی صحبت کرد که از ابتدای دوران حرفه‌ای‌اش همراه او بوده است.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی آرژانتین در دیداری دوستانه با نتیجه ۷-۰ بورکینافاسو را شکست داد و ماستانتونو که از ابتدای نیمه دوم وارد زمین شده بود، در دقیقه ۵۷ ششمین گل تیمش را به ثمر رساند؛ نخستین گل این بازیکن ۱۹ ساله برای تیم ملی بزرگسالان آرژانتین. ماستانتونو پس از مسابقه در گفت‌وگو با «TyC Sports» درباره انتظارات بالایی که از او وجود دارد، گفت: 

«مردم از من توقع زیادی دارند و من این موضوع را درک می‌کنم. می‌دانم چه انتظاری از من وجود دارد. خیلی وقت‌ها هم با من سختگیرانه برخورد می‌شود، اما سعی می‌کنم از این مسیر لذت ببرم.»

ستاره جوان آرژانتینی تأکید کرد انتقادها را بخشی طبیعی از فوتبال حرفه‌ای می‌داند و قصد ندارد از آنها شکایت کند. او در عین حال گفت گاهی موضوعاتی درباره‌اش مطرح می‌شود که کنترل یا تصمیم‌گیری درباره آنها در اختیار خودش نیست. ماستانتونو ادامه داد: 

«من فوتبالیستم و انتقاد را درک می‌کنم، اما گاهی درباره چیزهایی صحبت می‌شود که به من بستگی ندارد. تنها کاری که می‌توانم انجام دهم این است که وظیفه خودم را انجام بدهم و همیشه سعی کنم بهترین عملکرد ممکن را داشته باشم.»

او همچنین تأکید کرد فشار ناشی از انتظارات قرار نیست شیوه بازی یا تصمیم‌هایش را تغییر دهد:

«می‌دانم انتظارات زیادی وجود دارد و این موضوع من را خوشحال می‌کند، اما برای تیمم و خودم بازی می‌کنم، نه برای برآورده کردن انتظارات دیگران.»

اولین گل ملی ماستانتونو در شرایطی به ثبت رسید که این بازیکن طی ماه‌های اخیر زیر ذره‌بین رسانه‌ها و هواداران قرار داشته است. حالا گلزنی با پیراهن آرژانتین می‌تواند شروع فصل تازه‌ای برای یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال این کشور باشد.