تغییرات در کادر فنی تراکتور؛ رحمتی و فرشباف آمدند!

تغییرات در کادر فنی تراکتور؛ رحمتی و فرشباف آمدند!

پایگاه خبری فوتبالی- دو مربی به کادر فنی تراکتور اضافه شدند.

به گزارش فوتبالی، جواد نکونام این روزها در تراکتور اصلا اوضاع خوبی ندارد و شدیدا از سوی هواداران تحت فشار است. هواداران تراکتور آنطور که باید و شاید از نتایج تراکتور نکونام راضی نیستند و از سوی دیگر بر این باور هستند که کادر فنی نکونام، ناقص است و دانش فنی لازم را ندارد.

حالا طبق اعلام رسمی باشگاه تراکتور، کادر فنی قرمزهای تبریز دچار تغییراتی شده و کیانوش رحمتی و ناصر فرشباف به کادر فنی تی‌تی‌ها ملحق شده‌اند. رسانه رسمی باشگاه تراکتور در این مورد نوشت:

"کیانوش رحمتی به کادرفنی تراکتور اضافه شد. رحمتی سابقه هدایت تیم شهرداری نوشهر و حضور در کادرفنی تیم‌های استقلال، فولاد، سایپا، گل‌ریحان، نساجی و پیکان را در کارنامه دارد. 

تصویر خبر

همچنین ناصر فرشباف، از پیشکسوتان خوشنام باشگاه تراکتور، به جمع اعضای کادرفنی اضافه شد. فرشباف پیش از این سابقه حضور در کادرفنی تیم‌های گسترش فولاد و ماشین‌سازی را نیز داشته است."