هفتمین دربی لیگ برتری اصفهان در مهر؛ ماه زرد!

هفتمین دربی لیگ برتری اصفهان در مهر؛ ماه زرد!

پایگاه خبری فوتبالی- دربی اصفهان در دور رفت ۲۱ مهر به میزبانی ذوب‌آهن در فولادشهر برگزار می‌شود.

به گزارش فوتبالی، برای هفتمین بار در تاریخ لیگ برتر، دربی اصفهان در هفتمین ماه سال خواهد بود. در شش مرتبه قبلی، سپاهان 3 بار برنده شده، یک برد سهم ذوب‌آهن بوده و 2 بازی هم با تساوی به پایان رسیده است. 4 دربی ابتدایی این ماه، برنده داشت ولی هر 2 دربی اخیر بدون برنده تمام شده است.

سپاهان در این ماه، ۶ گل به ذوب‌آهن زده که فقط یکی از آنها سهم مهاجمان بوده است. ۵ گل دیگر را مردان دفاعی زده‌اند: بنگر، عقیلی، ولسیانی، ابراهیمی و یوسفی. ذوب‌آهن در این ماه تنها ۳ بار دروازه همشهری را باز کرده شامل بریس تبریزی و یکی از ۲ گل تمام دوران حضور کامیابی‌نیا در این تیم.

دربی پیش روی مهر ماه، رویارویی دو سرمربی ایرانی است. در ۳ تقابل قبلی این ماه با حضور دو سرمربی داخلی، یک بار سپاهان برده (قلعه‌نویی برابر منصوریان)، یک بار ذوب‌آهن (حسینی برابر ویسی) برنده شده و یک بازی هم با تقسیم امتیاز (نویدکیا برابر حدادی‌فر) به پایان رسیده است.

* ۲۵ مهر ۱۳۸۵

بازی رفت لیگ ششم با برتری سپاهان تمام شد. مدافعان بوناچیچ، برگ برنده او در این بازی بودند: محسن بنگر دقیقه ۱۱ گل زد و هادی عقیلی در دقیقه ۵۸ از روی نقطه پنالتی اندوخته سپاهان را ۲ برابر کرد. ذوب‌آهنِ کربکندی از دقیقه ۵۸ با اخراج علیرضا نورمحمدی، ده نفره شد.

* ۵ مهر ۱۳۹۲

دربی رفت لیگ سیزدهم در هفته یازدهم به میزبانی فولادشهر برگزار شد. تیم کرانچار در این بازی با گل دقیقه ۲۴ امید ابراهیمی موفق به شکست دادن همشهری شد. هدایت ذوب‌آهن را لوکا بوناچیچ برعهده داشت.

* ۲۳ مهر ۱۳۹۵

دو تیم در هفته هشتم لیگ شانزدهم به مصاف هم رفتند. این تنها برد ذوب‌آهن در دربی‌های مهر ماه است. دو گل دقایق ۴۸ و ۷۸ مرتضی تبریزی رای به پیروزی تیم مجتبی حسینی داد. عبدالله ویسی روی نیمکت سپاهان در فولادشهر حضور داشت.

* ۱۲ مهر ۱۳۹۸

 رویارویی دور رفت لیگ نوزدهم در هفته ششم انجام شد که با درخشش خارجی‌های سپاهان همراه بود. گئورگی ولسیانی دقیقه ۵۱ گل اول تیم قلعه‌نویی را زد و کی‌روش استنلی دقیقه ۶۴، گل دوم را وارد دروازه تیم منصوریان کرد.

تصویر خبر

* اول مهر ۱۴۰۳

بازی رفت لیگ بیست و چهارم، هفته پنجم به قضاوت یک اصفهانی (احمد محمدی) در فولادشهر برگزار و تبدیل به اولین دربی لیگ برتری اصفهان شد که برنده ندارد. تیمِ مورایس با گل دقیقه ۳۱ آریا یوسفی جلو افتاد ولی گل دقیقه ۸۳ کمال کامیابی‌نیا، تیمِ ربیعی را به امتیاز رساند.

تصویر خبر

* ۱۲ مهر ۱۴۰۵

بازی رفت لیگ بیست و پنجم، نبرد اسطوره‌های سپاهان و ذوب‌آهن در قامت سرمربی بود: محرم نویدکیا برابر قاسم حدادی‌فر. همه‌کاره این بازی، V.A.R بود که پنالتی سپاهان و گل ذوب‌آهن را مردود کرد تا دربی بدون گل به پایان برسد.