تاکتیک و تکنیک در دستور کار جوانان فوتسال بانوان

تاکتیک و تکنیک در دستور کار جوانان فوتسال بانوان

پایگاه خبری فوتبالی- تمرین صبح امروز تیم ملی فوتسال جوانان بانوان با مرور برنامه‌های تاکتیکی در مرکز ملی فوتبال برگزار شد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تمرین تیم ملی فوتسال جوانان بانوان از ساعت ۹:۳۰ صبح امروز در سالن فوتسال مرکز ملی فوتبال آغاز شد.

در ابتدای این جلسه تمرینی، فاطمه شریف، سرمربی تیم، دقایقی با بازیکنان صحبت کرد و نکات موردنظر خود را برای اجرای برنامه‌های تمرینی با ملی‌پوشان در میان گذاشت.

بازیکنان پس از صحبت‌های سرمربی، تمرینات گرم‌کردن با توپ را انجام دادند و در ادامه، وارد بخش‌های اصلی تمرین شدند.

مرور برنامه‌های تاکتیکی در فاز حمله و دفاع پنج‌نفره با حضور دروازه‌بان، بخش مهمی از تمرین امروز را به خود اختصاص داد. ملی‌پوشان در این مرحله به تمرین برنامه‌های تیمی در شرایط حمله و دفاع پرداختند.

در ادامه، تمرین ضربات شوت در دستور کار بازیکنان قرار گرفت و ملی‌پوشان همچنین برنامه‌های مربوط به پرس و ضدپرس را اجرا کردند.

ملی‌پوشان فوتسال جوانان بانوان تمرینات خود را امروز در دو نوبت دنبال می‌کنند و طبق برنامه، دومین جلسه تمرینی تیم از ساعت ۱۶ در بعدازظهر برگزار خواهد شد.