خبر شوکه کننده رئال مادرید پیش از ال‌کلاسیکو

خبر شوکه کننده رئال مادرید پیش از ال‌کلاسیکو

پایگاه خبری فوتبالی - تیبو کورتوا، دروازه‌بان بلژیکی رئال مادرید، به دلیل ابتلا به آنفولانزا نمی‌تواند رئال مادرید را در دیدار حساس برابر بارسلونا همراهی کند و غیبت او در ال‌کلاسیکو به صورت رسمی اعلام شده است.

به گزارش فوتبالی، باشگاه رئال مادرید با انتشار بیانیه‌ای رسمی، ابتلای کورتوا به آنفولانزا را تایید کرده است. به این ترتیب، دروازه‌بان شماره یک کهکشانی‌ها از حضور در یکی از مهم‌ترین مسابقات فصل محروم خواهد بود؛ اتفاقی که می‌تواند برنامه‌های ژوزه مورینیو را برای تقابل با رقیب سنتی خود تحت تاثیر قرار دهد.

غیبت تیبو کورتوا در آستانه ال‌کلاسیکو اتفاق مهمی برای رئال مادرید محسوب می‌شود؛ چرا که این دروازه‌بان باتجربه در سال‌های اخیر یکی از مهره‌های کلیدی تیم بوده و نقش مهمی در عملکرد دفاعی این باشگاه داشته است. حالا کادر فنی رئال باید برای این مسابقه حساس از گزینه دیگری درون دروازه استفاده کند.

ال‌کلاسیکو همواره یکی از مهم‌ترین مسابقات فوتبال اسپانیا به شمار می‌رود و غیبت بازیکنان تاثیرگذار دو تیم می‌تواند شرایط این رقابت را تغییر دهد. رئال مادرید در حالی باید برابر بارسلونا قرار بگیرد که طبق بیانیه رسمی باشگاه، کورتوا به دلیل بیماری قادر به حضور در این مسابقه نخواهد بود.