پایگاه خبری فوتبالی - گزارش رسانههای کاتالان حاکی از آن است که لامین یامال و باشگاه بارسلونا چند روز پیش از مراسم توپ طلای ۲۰۲۶ از احتمال ناکامی این ستاره جوان مطلع شده بودند و به همین دلیل، برنامهای برای جشن گرفتن نداشتند.
به گزارش فوتبالی ، لامین یامال در مراسمی که دوشنبه شب در لندن برگزار شد، برای سومین سال متوالی جایزه کوپا را بهعنوان بهترین بازیکن جوان جهان دریافت کرد، اما این موفقیت نتوانست انتظارات بالای او را برآورده کند. هدف اصلی ستاره بارسلونا، کسب توپ طلا بود؛ جایزهای که در نهایت به هری کین، مهاجم انگلیسی بایرن مونیخ، رسید.
چهره ناراحت یامال هنگام اعلام نام برنده توجه بسیاری را به خود جلب کرد. این بازیکن که فصل درخشانی را در سطح باشگاهی و ملی پشت سر گذاشته بود، امیدوار بود با عملکردش به معتبرترین افتخار فردی فوتبال دست پیدا کند.
با این حال، روزنامه اسپورت چاپ بارسلونا مدعی شده است که یامال و مسئولان این باشگاه از چند روز قبل احتمال انتخاب کین را جدی میدانستند. بر اساس این گزارش، حضور پرشمار مدیران بایرن مونیخ در محل برگزاری مراسم نیز نشانه دیگری برای تقویت این گمانهزنی بود.
رفتار یامال پس از پایان مراسم نیز به این موضوع دامن زد. برخلاف انتظار، او برنامهای برای برگزاری جشن نداشت و همراه نامزدش مستقیما به هتل بازگشت.

بارسلونا 











