بختیاری‌زاده: به دو برد قبلی مقابل تیم‌های قطری فکر نمی‌کنیم

بختیاری‌زاده: به دو برد قبلی مقابل تیم‌های قطری فکر نمی‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم استقلال گفت: الشمال هم مانند السد و الغرافه، تیم بسیار قابل احترامی است ولی آن بازی‌ها به تاریخ پیوست و ما دیگر به آن دو مسابقه فکر نمی‌کنیم.

به گزارش فوتبالی، سهراب بختیاری‌زاده در نشست خبری پیش از دیدار با الشمال قطر، گفت: از مردم شریف بصره که یکبار دیگر پذیرای ما هستند، تشکر می‌کنم. همینطور یک تشکر ویژه از مسئولان فرودگاه و فوتبال این شهر دارم که دیروز به محض اینکه به بصره رسیدیم، همکاری خیلی خوبی داشتند.

وی افزود: بازی فردا برای هر دو تیم مهم است. شناخت کافی از هم داریم ولی برای بردن فقط شناخت و آنالیز حریف کافی نیست. باید خیلی جدی، با تمرکز و با امید به خدا، آنچه درمورد حریف می‌دانیم را در زمین اجرا کنیم. خوشبختانه بازیکنان ما کیفیت و تمرکز لازم را برای بازی فردا دارند.

سرمربی استقلال ادامه داد: تیم‌های قطری همیشه قدرتمند هستند. در دو بازی قبلی که برنده شدیم، کمترین اشتباه را داشتیم. برای بردن در مسابقه فردا هم باید با همان تمرکز و جدی با ضریب اشتباه بسیار پایین، بازی کنیم و دنبال سه امتیاز باشیم چون حریف به خصوص در حمله ساختار قدرتمند و بازیکنان خوبی دارد. 

وی افزود: البته ما، هم ساختار دفاعی خوب داریم و هم می‌توانیم به هر حریفی آسیب برسانیم. امیدوارم فردا بتوانیم 3 امتیاز بازی را به دست بیاوریم. قبلا نشان دادیم که تیم بزرگ و باکیفیتی هستیم. این را مقابل الغرافه، السد و در لیگ خودمان نشان دادیم ولی می‌دانیم بازی فردا حتما برای دو تیم، بازی سختی است.

بختیاری‌زاده در مورد اینکه آیا تیم‌های قطری به هم شباهت دارند، گفت: تنها شباهت این است که؛ الشمال هم مانند السد و الغرافه، تیم بسیار قابل احترامی است ولی آن بازی‌ها به تاریخ پیوست و برای ما بر نمی‌گردد. ما دیگر به آن دو مسابقه فکر نمی‌کنیم. به حریف فردا فکر می‌کنیم، به یک بازی جدید و مسابقه‌ای که باید با تمام وجود برای سه امتیاز تلاش کنیم. هر مسابقه فوتبال شرایط خاص خودش را دارد.