وبسایت رسمی برنامه نود - لیورپول با ارائه یک نمایش درخشان موفق شد با سه گل مقابل ویارئال پیروز شود تا در فینال به مصاف قهرمان دو دوره گذشته این رقابت ها برود.
به گزارش وبسایت نود، دیدارهای دور برگشت مرحله نیمه نهایی لیگ اروپا از ساعت 23:35 پنج شنبه برگزار شد.
لیورپول 3-0 ویارئال
تیم میزبان بازی را هجومی آغاز کرد و در همان دقیقه 7 با گل ب خودی روبرتو سوریانو موفق شد به گل برسد تا حساب کار در مجموع دو بازی رفت و برگشت خیلی زود مساوی شود. لیورپول در ادامه به بازی خوب خودش ادامه داد و فرصت های خوبی بدست آورد اما نتوانست گل دوم را بزند تا نیمه نخست با همان یک گل به پایان برسد.
ویارئال نیمه دوم را خوب آغاز کرد اما لیورپول خیلی زود بار دیگر کنترل بازی را در دست گرفت و پس از خلق چند موقعیت مناسب سرانجام در دقیقه 63 روی حرکت خوب فیرمینو و ضربه زیبای استوریج به گل دوم خودش دست یافت. شب بد ویارئال در دقیقه 71 با دو اخطاره شدن ویکترو روئیز تکمیل شد.
ویارئال که عملکرد ضعیفی از خودش در این بازی ارائه کرد در ادامه نتوانست کار خاصی بکند و لیورپول در دقیقه 81 روی یک کار تیمی خوب و توسط لالانا به گل سوم هم دست یافت تا کلوپ خیالش از صعود تیمش راحت شود.
این بازی در نهایت با هدر رفتن چند فرصت خوب دیگر برای لیورپول به پایان رسید تا شاگردان کلوپ در مجموع دو بازی با نتیجه 3-1 پیروز شوند و به فینال بازل صعود کنند.
سویا 3-1 شاختار دونتسک
تیم میزبان در همان دقیقه 9 توسط گامیرو به گل رسید اما شاختار در لظات پایانی نیمه نخست توانست توسط ادواردو بازی را به تساوی بکشاند. سویا در نیمه دوم عملکرد درخشانی از خودش ارائه کرد و توسط گامیرو و ماریانو در دقایق 47 و 59 به گل رسید تا در نهایت در مجموع دو بازی رفت و برگشت با نتیجه 5-3 مقابل شاختار پیروز شود و برای سومین سال پیاپی به فینال این رقابت ها راه یابد.