عکس / مسی در چالش روز جهانی سندروم داون شرکت کرد

عکس / مسی در چالش روز جهانی سندروم داون شرکت کرد

سایت رسمی فوتبالی - لیونل مسی با انتشار عکسی در صفحه اینستاگرام خود در چالش اینترنتی به مناسب روز جهانی سندروم داون شرکت کرد. 

به گزارش فوتبالی، کاپیتان بارسلونا که در حال حاضر برای دیدار دوستانه تیم ملی آرژانتین برابر ونزوئلا در شهر مادرید به سر می برد پستی را در صفحه اینستاگرام 112 میلیون نفری خود به اشتراک گذاشت. هدف از انتشار این عکس بالا بردن توجه و آگاهی مردم درباره افرادی است که از سندروم داون رنج می برند. این چالش انتشار عکسی از پاهای افراد است در حالی که جوراب هایی متفاوت در هر پا پوشیده اند و سه دوست در این عکس تگ می شوند تا چالش اینترنتی ادامه پیدا کند.

لیونل مسی با انتشار عکسی در چالش روز جهانی سندروم داون شرکت کرد

مسی از سوی مارسلو تینلی دعوت شده بود و با انتشار عکس خود از سوارز، سرجیو آگوئرو و همسر خود، آنتونلا روکوزو، دعوت کرد که با انتشار عکس هایی مشابه در این چالش اطلاع رسانی حضور پیدا کنند. 

1070