به گزارش ایرنا، درادامه هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال ایتالیا، امشب (شنبه شب) تیم های فوتبال یونتوس و تورینو، شهرآورد تورین را در ورزشگاه «یوونتوس آره نا» برگزار کردند.
دو تیم در حالی به مصاف هم می رفتند که این مسابقه، یکصد و سی و نهمین شهرآورد رسمی تورین ملقب به «دلاموله» محسوب می شد.
یوونتوس که در فصل گذشته قهرمان سری آ شده بود، در فصل جاری شروعی نا امید کننده داشت به طوری که شاگردان «ماسیمیانو آلگری» تا قبل از این دیدار با کسب 12 امتیاز از 10 بازی در رده دوازدهم جدول سری آ قرار داشتند.
یوونتوس در 5 بازی اخیر خود، 2 پیروزی، 2 تساوی و 1 شکست به ثبت رسانده و روزهای پرفراز و نشیبی را پشت سر می گذارند.
«یووه» برای این بازی «جورجو کیه لینی» را به دلیل محرومیت و «استفان لیشت اشتاینر»، «پریرا» و«آساموا» را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت.
در طرف مقابل، تورینو تا پیش از رویارویی با یوونتوس در شهرآورد صدوسی ونهم، با کسب 15 امتیاز از10 بازی در رده نهم جدول سری آ قرار گرفته بود.
آنها در 5 بازی اخیر خود، 3 شکست، 1 پیروزی و 1 تساوی به دست آورده و آنها نیز مانند یوونتوس در شرایط خوبی قرار ندارند.
نکته جالب اینکه در 5 تقابل اخیر دو تیم، یوونتوس چهار مرتبه به پیروزی دست یافته است.
نخستین گل شهرآورد امشب تورین را «پل پوگبا» در دقیقه 19 به ثمر رساند تا شاگردان آلگری در همان 20 دقیقه ابتدایی، خود را از حریف پیش بیاندازند و در نهایت نیز نیمه نخست این دیدار با برتری یک بر سفر یووه پایان یافت.
6 دقیقه بیشتر از آغاز نیمه دوم نگذشته بود که تورینو توسط «سزاره بووو» در دقیقه 51 به گل رسید تا همه چیز به تساوی کشیده شود.
دو تیم در ادامه این دیدار نتوانستند کاری از پیش ببرند و موقعیت های آنها یکی پس از دیگری از بین می رفت و بازی تا پایان وقت های معمول مسابقه با تساوی یک بر یک ادامه داشت.
در حالی که همگان نتیجه شهرآورد تورین را تساوی یک بر یک پیش بینی می کردند، «خوان کودرادو» در دقیقه 3+90 ورق را برگرداند و با باز کردن دروازه تورینو، موجب دست یابی شاگردان آلگری به 3 امتیاز این دیدار شد.
با این نتیجه، یوونتوس، 15 امتیازی شد و در جایگاه دهم جدول سری آ قرار گرفت و تورینو نیز 15 امتیازی باقی ماند و در رتبه یازدهم ایستاد.
ورزشی(2)**9140**1953**1859
انتهای پیام /*