کلوپ: دیگر نمی‌گویم VAR خوب است!

کلوپ: دیگر نمی‌گویم VAR خوب است!

خبرگزاری فوتبالی – یورگن گلوپ پس از پایان بازی لیورپول مقابل میتیلند که با نتیجه ۱-۱ به پایان رسید به انتقاد از VAR پرداخت.

به گزارش فوتبالی، کلوپ پس از پایان بازی به خرنگاران گفت: ۸ دقیقه وقت تلف شده. بازی خیلی طول کشید. تصمیمات داور با کمک VAR چه درست بوده و چه غلط اما ۳ یا ۴ دقیقه زمان می‌بُرد و با توجه به سرمای هوا شرایط برای بازیکنان سخت بود. می‌توانم متوجه شوم که مردم می‌گویند خدای من. باز هم می‌خواهد در این رابطه حرف بزند اما واقعا زمان زیادی گرفته شد. آن هم در هوا سرد. این مسئله به ما کمک نمی‌کند. من یکی از نفراتی بودم که همیشه می‌گفتم بله VAR بسیار خوب است اما حالا مطمئن نیستم که بتوانم باز هم چنین حرفی بزنم. صادقانه این حرف را می‌زنم. حالا البته ما VAR داریم و باید با آن کنار بیاییم.

کلوپ در ادامه افزود: حضور بازیکنان جوان؟ باید به آن‌ها اجازه دهیم تجربه کسب کنند و در بازی‌های این چنین که اهمیت زیادی ندارد اشتباه کنند. تجربه کردن اولین دیدار در لیگ قهرمانان اتفاق خوبی است اما دوران کاری با اولین بازی در لیگ قهرمانان شناخته نمی‌شود و باید دید در انتها چند بازی در لیگ قهرمانان انجام خواهند داد.

1101