پایگاه خبری فوتبالی- حسن روشن پیشکسوت فوتبال ایران اعتقاد دارد که دولت و ورازت ورزش و جوانان میخواهند گزینه خودشان در انتخابات فدراسیون فوتبال رأی بیاورد.
پیشکسوت تیم ملی فوتبال ایران در مورد حرف و حدیثهایی مبنی بر تلاش علی کفاشیان به نفع کیومرث هاشمی تصریح کرد: اینکه کسی به کسی علاقه داشته باشد، مسئلهای نیست، اما نباید این کارها انجام شود. من قبلاً علی کفاشیان را دوست داشتم، چون آدم خندهرویی بود، اما الان طور دیگری شده است. یادم میآید پیش از این هم تعدادی از پیشکسوتان و همه رؤسای هیئتها را به جام جهانى برد تا همان جا از آنها رأى بگیرد. به هرحال آقایان این کارها را بلد هستند و الان هم به نفع هاشمی کار مىکنند.
روشن درباره شائبه دخالت دولت و وزارت ورزش و جوانان در انتخابات فدارسیون فوتبال گفت: در همه جاى دنیا فوتبال وارد سیاست شده، اما سیاست وارد فوتبال نشده است. در کشور ما برعکس است. قطعاً با وجود اینکه فیفا اخطار داده است دولت در انتخابات دخالت مىکند و حتماً هم مىخواهد گزینه مورد حمایت دولت و وزارت ورزش رئیس فدارسیون شود.
6641