قلعه‌نویی مانع استقلالی شدن بازیکن مورد نظر مجیدی

قلعه‌نویی مانع استقلالی شدن بازیکن مورد نظر مجیدی

پایگاه خبری فوتبالی- آیا مخالفت رحمتی با جدایی امین قاسمی‌نژاد دلیل اصلی منتفی شدن حضور این بازیکن در استقلال است؟

به گزارش فوتبالی، در شرایطی که به نظر می‌رسید کار قاسمی‌‌نژاد و استقلال تمام شده و وینگر شهرخودرو، در ادامه لیگ با پیراهن استقلال به میدان خواهد رفت اما از دیروز خبرهایی منتشر شده مبنی بر آنکه بعد از تغییرات مالکیتی در تیم مشهدی، رحمتی دیگر موافق جدایی مهره کلیدی تیمش نیست و رضایتنامه او را برای استقلال صادر نخواهد کرد.

این تنها روایت منتشر شده درباره دلیل منتفی شدن حضور قاسمی‌نژاد در استقلال نیست و روزنامه خبرورزشی به این نکته اشاره کرده که پیشنهاد گل‌گهر هم در این موضوع بی تاثیر نبوده است.

بر اساس این گزارش،  گل گهر برای جذب قاسمی‌نژاد پیشنهاد سنگینی به خود این بازیکن داده و به مدیران شهرخودرو هم اعلام کرده حاضر است 4 میلیارد نقد به این باشگاه پرداخت کند و البته یک بازیکن خود را هم راهی این تیم کند.

موضوعی که باعث شده تا شهرخودرو به مهاجم تیمش اصرار کند که تیم سیرجانی را به استقلال ترجیح دهد و حالا باید دید در روزهای آینده چه اتفاق جدیدی در این زمینه رخ خواهد داد.

1984