نکونام، منتظر جواب فولاد

نکونام، منتظر جواب فولاد

پایگاه خبری فوتبالی- وکیل جواد نکونام می‌گوید که این مربی پیشنهادات مالی خوبی داشته ولی ترجیحش این است در فولاد به کارش ادامه دهد.

به گزارش فوتبالی و به نقل از ایسنا، رضا حسن‌زاده، وکیل جواد نکونام درباره آخرین وضعیت این مربی اظهار کرد: «بعد از قهرمانی در جام حذفی و موفقیتی که او و فولاد طی دو سال گذشته به دست آوردند، این مربی با پیشنهاداتی روبه‌رو شد. دو، سه پیشنهاد را ظرف روزهای گذشته به جهت اخلاقی و اشتیاق ایشان به تکمیل و ارتقای موفقیت‌ها و شخصیت تیمی فولاد رد کرد. هنوز پیشنهادات دیگری وجود دارد ولی با توجه به علاقه هواداران فولاد، مذاکرات مسوولان باشگاه و همین‌طور درخواست و علاقه قلبی بازیکنان  نسبت به نکونام، اولویت اول او این باشگاه است. نکونام پیشنهادات مالی خوبی داشته ولی از آنجا که در فولاد دو سال زحمت کشیده و به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کرده‌اند، ترجیحش این است در همین باشگاه به کار ادامه دهد.»

او در پاسخ به این سوال که آیا مذاکراتی صورت گرفته و روند آن خوب بوده یا نه؟ تصریح کرد: «بله، ما جلسه‌ای را با مسوولان باشگاه فولاد برگزار کردیم که جلسه خوب و مثبتی بود. پیشنهادات و برنامه‌های خود را به آن‌ها ارایه کردیم، حالا منتظر انتقال مذاکرات به هیات مدیره و مدیران کارخانه و در نهایت پاسخ فولاد هستیم. باید از آقای گرشاسبی مدیرعامل محترم باشگاه تشکر کنم چون بعد از انتصاب‌شان بلافاصله خواهان برگزاری جلسه و تعیین تکلیف فولاد شدند. در هر صورت ما منتظر فولاد هستیم.

7474