به گزارش ایرنا، تیم فوتبال لسترسیتی که با هدایت کلودیو رانیری مربی کهنه کار ایتالیایی، شگفتی ساز فصل جاری لیگ برتر جزیره لقب گرفته است، شنبه شب میهمان سوانسی بود.
در این دیدار که از هفته پانزدهم لیگ برتر باشگاه های انگلیس برگزار شد، لسترسیتی با هت تریک ریاض محرز مهاجم الجزایری خود به برتری 3 بر صفر رسید و با 32 امتیاز به صدر جدول رده بندی صعود کرد.
در دیگر دیدارهای مهم که به صورت همزمان برگزار شد، آرسنال در خانه خود با حساب 3 بر یک مقابل ساندرلند پیروز شد و با 30 امتیاز در جایگاه دوم قرار گرفت.
منچستریونایتد در ورزشگاه اولدترافورد شهر منچستر برابر وستهام به تساوی بدون گل رضایت داد تا با 29 امتیاز در جایگاه چهارم قرار بگیرد.
همچنین عصر امروز نیز، منچسترسیتی در زمین استوک سیتی 2 بر صفر شکست خورد و 29 امتیازی باقی ماند.
از ساعاتی دیگر تیم فوتبال چلسی که حال و روز خوبی ندارد و تنها 15 امتیاز اندوخته است، میزبان بورنموث خواهد بود.
ورزشی**3783**
انتهای پیام /*